نشست سالانه مسؤولان مجمع جهانی حضرت علی اصغر برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، نشست سالانه مسؤولان مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) با حضور جمعی از مسؤولان این مجمع و نمایندگان آن در کشورهای هند و پاکستان امروز 3 مرداد در تالار کتابخانه آستان قدس رضوی برگزار شد.
صادق رمضانی، عضو محققین امور بین الملل مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در این مراسم گفت: پیام عاشورا و انقلاب اسلامی از یک جنس و انسانی هستند و آنچه که امروز به عنوان یک انتظار از مردان حسینی انقلاب اسلامی رود این است که ابتدا حسینی گونه شوند که اگر در این مسیر شعار زدگی باشد دچار انحراف خواهند شد.
وی درباره فعالیت های این مجمع در بخش بین الملل از تشکیل کارگروهی از نو شیعیان که در گذشته سنی بودند و سپس شیعه شدند خبرداد و تصریح کرد: هدف ما در این مجمع طرح یک سؤال است تا بصیرت علوی شکل بگیرد.
رمضانی با بیان اینکه اعضای این کارگروه از افراد تحصیلکرده فوق لیسانس به بالا هستند و در کشورهای غربی درس خوانده اند، تصریح کرد: مأموریت آنها این بود که در پژوهشکده های غربی توجه کنند که آیا واژه های عاشورا و امام حسین(ع) و کربلا تحقیق می شود.
این محقق و پژوهشگر با بیان اینکه مؤوسسات تحقیقاتی آمریکا بر روی این سه واژه تحقیقات وسیعی را انجام می دهند، اظهار کرد: در واقع آنان با رویکرد منفی و سلبی این چهارگزینه را بررسی می کنند.
رمضانی ادامه داد: آنان در تحقیقات خودشان برداشتی وارونه از کربلا را ارائه می دهند که اشاره به سلطنت طلبی و قدرت طلبی دارد و آن را به عنوان یک خیزشگاه جریان های ظلم ستیز قبول ندارند.
وی با اشاره به این مطلب که روضه خوانی حضرت علی (ع) چندین پیام را به دنبال دارد، تصریح کرد: از جمله مهمترین این پیام ها نابودی رژیم صهیونیستی است که به همین دلیل روزانه 25 میلیون دلار در اختیارپژوهشگاههای اسرائیلی برای مقابله با اثرگذاری کربلا گذاشته شده است./934پ202/ب1