۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۵
کد خبر: ۵۰۸۹۴۵
نماینده خبرگان رهبری:

عمل به فریضه امر به معروف در فضای مجازی نیز صادق است

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی گفت: نیاز امروز جامعه حضور گسترده و سازنده کارشناسان و فعالان ستاد امر به معروف و نهی از منکر در فضای مجازی است.
جت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری امروز در جمع اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان مراغه اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر یک امر همگانی است و از بالاترین فرایض دینی است.

وی با بیان این‌که عمل به فریضه امر به معروف بر عهده عموم مسلمانان در هر مسؤولیت و جایگاه است، خاطرنشان کرد: نیاز امروز جامعه در این بحث حضور گسترده و سازنده کارشناسان و فعالان این عرصه در فضای مجازی و در میان آحاد جامعه است، تا این امر مقدس به بهترین شکل به فضای خانواده کشیده شده و نقش اثرگذار داشته باشد.

امام جمعه مراغه با تأکید بر این‌که احیای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر ضامن اجرای دیگر احکام الهی در سطوح مختلف اجتماعی است، تصریح کرد: رعایت نکردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر موجب سرافکندگی و ذلت در جامعه اسلامی می شود.

وی احیای امر به معروف و نهی از منکر را مساوی با قدم برداشتن در راستای ترویج احکام الهی، سیره نبوی و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت(ع) دانست و گفت: متأسفانه عمل به این فریضه دینی در جامعه کمرنگ شده و شاهدیم که افراد نسبت به یکدیگر بی‌تفاوت شده‌اند، در حالی‌که چنین مسأله‌ای مغایر با آموزه های دینی است.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با بیان این‌که در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر نقش علمای دین، روحانیان، اساتید حوزه و دانشگاه بیش از سایر اقشار جامعه است، گفت: تحقق امر به معروف و نهی از منکر از دیرباز آرزوی علمای دین در جامعه بود، در طول تاریخ پس از اسلام علمای بسیاری برای اجرایی شدن و تحقق این فریضه تلاش کرده‌اند.

نماینده خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر نباید تنها در بدحجابی خلاصه نشود، خاطرنشان کرد: بسیاری از منکرات اجتماعی، اخلاقی و اقتصادی هستند که متأسفانه مورد غفلت واقع شده اند، باید دانست که  ضمانت اجرای دیگر احکام دینی نیز به واسطه این فریضه دینی است.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی یکی از آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر را تشدید نظارت اجتماعی و اخلاقی در جامعه دانست و گفت: عمل به این فریضه مانع بی‌تفاوتی مسلمانان نسبت به یکدیگر می‌شود، چراکه حال و وضعیت هر فرد با دیگر افراد و جامعه گره خورده است.

گفتنی است، ادامه این نشست با بحث و تبادل نظر پیرامون ابلاغ احکام مسئولیت اعضای ستاد برای مدت دو سال، بررسی برنامه های مربوط به تعطیلات تابستانی، شیوه فعالیت مراکز فرهنگی و معاونت های ستاد امر به معروف درباره گروه های طلایه داران این امر در شهرستان و همچنین مباحث مربوط به آموزش شوراهای امر به معروف پیگیری شد./935/۲۰۳/ب2

 

ارسال نظرات