حزب الله لبنان صدور حکم علیه شیخ عیسی قاسم را محکوم کرد
![حزب الله](/Original/1396/02/01/IMG16373431.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، حزب الله لبنان با صدور پیامی، صدور حکم علیه آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را محکوم کرد و افزود: این حکم، جنایت جدیدی است که بر سریال جنایت های انسانی نظام علیه ملت صبور بحرین که سال هاست بپا خواسته است، می افزاید.
این حزب تصریح کرد: این حکم ظالمانه علیه برجسته ترین عالم مسلمانان شیعه در بحرین به اتهام یکی از مهمترین فرایض دینی یعنی دریافت خُمس و زکات و توزیع آن میان فقیران و ایتام لکه ننگی بر پیشانی نظام است.
حزب الله اظهار داشت که این حکم در حالی صادر شد که پادشاه بحرین در کنار دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نشسته و حمایت مطلق ترامپ را علیه ملت مظلوم بحرین بدست می آورد.
در ادامه این پیام آمده است: حکم جدید و اقدام خطرناک در سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم را محکوم کرده و به ملت مقاوم بحرین به دلیل دفاع از مرجعیت و دین و کرامت و حقوق درود می فرستیم. این ملت به گزینه صحیح پایبند بوده و ان شاء الله به اهداف خود دست می یابد.
حزب الله در پایان خاطرنشان ساخت: از همه دولت های مستقل و ملت ها و علمای مسلمان می خواهیم به یاری ملت بحرین پرداخته و از حقوق و مطالبات عادلانه آنان حمایت کنند./980/ب903/د