غرب با دخالتهای نظامی خود داعش را به وجود آورد
به گزارش خبرگزاری رسا، برند ریکسینگر رییس حزب چپ آلمان در گفتوگو با سایت رادیو آلمان درباره طرح پیشنهادی آمریکا برای افزایش بودجه نظامی اعضای ناتو گفت: این جنون محض است که ما بودجه نظامی خود را به بالغ بر هفتاد میلیارد افزایش دهیم. این تقریبا دو برابر بودجه نظامی امروز ما است.
وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که ما افزایش بودجه نظامی را ضروری نمی دانیم و در مقابل حتی این بودجه می تواند البته کاهش یابد و ما می توانیم این پول را برای اهداف اجتماعی دیگری سرمایه گذاری کنیم.
ریکسینگر در بخش دیگری از این گفتگو انتقاد شدیدی به عملیات های خارجی ارتش آلمان وارد کرده و با اشاره به شرایط بحرانی در افغانستان و سوریه نتیجه این گونه عملیات ها را فاجعه بار ارزیابی کرد.
وی همچنین گفت: در هیچ یک از این مناطق صلح ایجاد نشده و دموکراسی برقرار نشده است، بلکه عکس آن اتفاق افتاده است. طبیعتا ما باید علیه داعش از خود دفاع کنیم. اما ما باید به این مسأله توجه کنیم که مداخلات نظامی اخیر به ویژه در عراق و همچنین در لیبی و دیگر کشورها تروریسم و داعش را آنجا پرورش داده است. داعش در اصل محصول سیاست های نظامی ده تا پانزده سال گذشته است.
وی در بخش دیگری از این گفتگو انتقاد شدیدی به تسلیحات آلمانی که در دستان تروریستها در مناطق بحرانی افتاده است وارد کرده و گفت: همچنین با تسلیحات آلمانی این گونه جنگ ها به راه افتاده است. داعش همچنین با تسلیحاتی که آلمان به عربستان صادر کرده است تجهیز شده است. ما به کشورهایی در خاورمیانه سلاح می دهیم که داعش را ساخته و تامین مالی می کنند.
وی همچنین گفت که با تسلیحاتی که آلمان به خاورمیانه ارسال می کند تنها درگیری های داخلی در این منطقه تشدید می شود. من اعتقاد دارم که ما باید سیاست صلح را در پیش گرفته و دلایل تروریسم را برطرف کنیم.
رییس حزب چپ آلمان همچنین خواستار پیشبرد روند خلع سلاح و صلح در اروپا شد.
ریکسینگر همچنین از موضع حزبش برای خروج آلمان از ناتو حمایت کرده و گفت: ما خواستار یک سیستم و شراکت امنیتی با مشارکت روسیه هستیم.
وی همچنین مشارکت ارتش آلمان در عملیات سوریه را رد کرده و بمباران ها در مناطق مختلف این کشور علیه مواضع داعش را ابزار مناسبی برای مبارزه با این تروریست ها ندانسته و آن را عامل کشتار غیر نظامیان زیادی دانست.
رییس حزب چپ آلمان همچنین خواستار عقب نشینی ارتش آلمان از خاورمیانه شده و برقراری صلح را تنها از طریق مذاکره و نه از راهکار نظامی میسر دانست./847/ب102/ف
منبع: تسنیم