کشتی کمک های مالزی به مسلمانان روهینگیا عازم میانمار و بنگلادش شد
به گزارش خبرگزاری رسا، 'نجیب تون رزاق' نخست وزیر مالزی روز جمعه کشتی کمک های این کشور به میانمار را که حامل صدها تن موادغذایی و محصولات مورد نیاز مسلمانان بود به سوی این کشور اعزام کرد.
به نوشته تارنمای 'نیو استریت تایمز'، وی به عنوان یکی از منتقدان سیاست های دولت میانمار در قبال مسلمانان روهینگیا گفت که رنج مسلمانان میانمار را نمی توان نادیده گرفت و از دولت این کشور خواست به این نوع سیاست ها پایان دهد.
'آنگ سان سوچی' که هدایت دولت میانمار را بر عهده دارد، هر نوع اتهامی در ارتباط با کشتار مسلمانان را رد کرده و آن را جعلی می داند.
وی که معتقد است این مساله مربوط به مرزهای داخلی میانمار می شود، اعلام کرده است چنین گزارش هایی باعث افزایش تنش ها در استان راخین که مسلمانان میانماری در آنجا زندگی می کنند، می شود.
در حمله نیروهای نظامی میانمار به مسلمانان میانمار صدها نفر کشته و دستکم 65 هزار نفر مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده و به بنگلادش رفته اند.
کمک های حمل شده از سوی این کشتی که قرار است به شهر بندری 'یانگون' در میانمار وارد شود، به وسیله گروه های مسلمان مالزی و همچنین سایر گروه های داخلی و خارجی تامین شده است.
به نوشته ایرنا، پیش بینی شده است این کشتی نهم فوریه (21 بهمن) در شهر بندری 'یانگون' پهلو بگیرد و حدود 500 تن از 2 هزار و 200 تن کمک های خود را تخلیه کند و سپس در سفری سه روزه به بندر 'تنکفا' در بنگلادش عزیمت می کند، تا بقیه کمک ها را به مردم استان 'راخین' برساند.
شبکه خبر آسیا نیز اعلام کرد کمیسیونر عالی بنگلاش در مالزی امروز (شنبه) در دیدار با 'عنیفه امان' وزیر امور خارجه این کشور اجازه ورود این کشتی به بنگلادش را تضمین کرده است.
میانمار که خواستار توزیع برابر کمک ها بین مسلمانان و بودایی ها است به این کشتی اجازه نداد در بندر 'سیتوی' مرکز استان 'راخین' پهلو بگیرد. میانمار، مالزی را متهم می کند با بزرگ نمایی حوادث استان راخین درصدد استفاده سیاسی از اقلیت مسلمان روهینگیا است./982/ب102/د