۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲
کد خبر: ۴۷۷۶۱۰
نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی:

دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی نمره قابل قبولی دریافت نکرده است

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد نامطلوب دولت در زمینه های مختلف، گفت: دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی نمره قابل قبولی دریافت نمی کند زیرا ضعیف ترین برنامه ها را در عرصه اقتصاد مقاومتی در پیش گرفته است.
شهاب نادری

شهاب نادری نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ابراز داشت: اگر عملکرد دولت در زمینه اقتصادی بر اساس شاخص های بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، که شاخص های کلان در حوزه آزادسازی اقتصادی و تجاری خارجی را تشریح می کنند را مورد سنجش قرار دهیم در ظاهرنشان دهنده روند صعودی فرآیند رشد تولید ناخالص داخلی می باشد اما در عین حال نشان دهنده اقتصاد بسته ایران است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: با توجه به وضع تحریم های دنباله دار علیه اقتصاد ایران، فرآیندهای اقتصادی رو به رشد نشان دهنده اقتصاد زیرزمینی ایران است که توانسته از طریق صادرات چمدانی عملکردی داشته باشد.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه عمده صادرات کشور در حوزه اقتصاد، متکی به منابع طبیعی و سنگهای قیمتی مس، آلومینیوم و آلیاژها و همچنین خام فروشی در حوزه نفت و گاز است در نتیجه شاخص در این اقسام صادرات رشد صعودی داشته است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: با توجه به تبلیغات انتخاباتی دولت انتظار می رفت شاهد عملکرد مثبتی در این زمینه رشد اقتصادی ملموس باشیم اما متأسفانه این امر محقق نشد، مدیریت زمان در عرصه بین المللی مشهود است اما دولت نتوانست تورم را کنترل کرده و در مقابل آمار بالای بیکاری در کشور روند اشتغالزایی را بهبود ببخشد، این مشاهدات نشان دهنده این است که اقتصاد کشور، اقتصادی پویا و فعال نبوده است.

نادری بیان داشت: دولت برخلاف شعارهای انتخاباتی خود، نتوانست انتظارات داخلی را پاسخگو باشد و چه بسا از حیث معیشت و رفاه اقتصادی شرایط کشور از دولت قبل بحرانی تر شد که نشان دهنده بی کفایتی سیاستمداران ما در عرصه اقتصاد است.

وی ادامه داد: مدیران و وزاری اقتصادی کشور عملأ ناکارآمد بوده و نتوانستند پاسخگوی انتظارات در میان مردم و جامعه و بخش خصوصی باشند.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حوزه سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب در عرصه اقتصاد مقاومتی، تمام سیاستها و برنامه ها و فعالیتها در قالب طرح وپروژه بوده و این برنامه ها در جهت سیاست اجرای عملی نیست که بتوان تحریمها را دور زد و تولید داخل را ارتقا داد و بهره وری کشور را در حیطه نیروی انسانی و تولید بالاتر برد.

این مسؤول گفت: پیش بینی بودجه برای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در صورتی انجام شده که سیاستهای اقتصاد مقاومتی هزینه بر نیست بلکه موجب کاهش هزینه ها می شود، نباید ریاضت اقتصادی را به جای اقتصاد مقاومتی در پیش گرفت بلکه باید با کاهش هزینه ها و میانبرها، سیاست را پیش برد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان داشت: دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی نمره قابل قبولی دریافت نمی کند زیرا ضعیف ترین برنامه ها را در عرصه اقتصاد مقاومتی در پیش گرفته است.

وی در ادامه افزود: بررسی این موضوع که برجام می تواند انتظارات مردم و سیاستمداران را مرتفع کند یا خیر آنچه که واضح است برجام نتوانسته خواسته مردم و مسؤولان را مرتفع کند.

این مسؤول یادآور شد: بر اساس شاخص های جهانی آزادسازی اقتصادی و اقتصاد باز، دولت معتقد بود باید با دیگر کشورها به ویژه کشورهایی که در تراز اول جهانی هستند تعامل و ارتباط داشته باشیم، این عقیده به بدنه مردم و جامعه منتقل شد اما این انتظارات توهمی بیش نبود و این تجربه، مردم را هوشیارتر و آگاه تر کرد.

نادری ابراز داشت: بنای فکری اقتصاد مقاومتی، مقاوم شدن در برابر تهدیدات خارجی و تحریم‌ها است که با تکیه بر آن می‌توان اقتصاد را بارور و به خود متکی کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تنها راهکار مقابله با بحران‌ها، پیاده‌سازی نقشه راهی چون اقتصاد مقاومتی است زیرا شرایط جامعه جهانی عوض شده و در حوزه اقتصاد تنها نمی‌توانیم به منابع تک محصولی نظیر نفت تکیه کنیم.

این مسؤول در پایان تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی راهی برای برون رفت از رکود حاکم بر جامعه است./967/302/ب2

ارسال نظرات