لحن مذاکره کنندگان از دلواپسان هم تندتر شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، دکتر حسن عباسی رییس دانشکده یقین عصر امروز در همایش «ما و فرهنگ کد آمایی- بازگشت به فرهنگ زنان کد بانو و مردان کد خدا» که در سالن ستارگان اراک برگزار شد، با بیان اینکه ورود کالاهای خارجی سبب ایجاد رکود در کشور شده است، گفت: امروز برخی از افراد از مسئله پسابرجام انتظار معجزه دارند و بسیاری از صنایع نیز با همین تفکر و وارداتی که توان تولید در داخل را داشتیم در حال نابودی هستند و همین مهم سبب پایین آمدن راندمان تولید شده است.
واردات بیحساب و کتاب در سال های اخیر
رییس دانشکده یقین با بیان این که واردات بیحساب و کتاب در سال های اخیر سبب ضربه به کشور شده است، اظهار داشت: استان مرکزی و اراک دارای ظرفیتهای بسیار زیادی است، این در حالی است که بسیاری از ملزوماتی که میتوان در کشور و همین استان تولید کرد را از کشورهای دیگر وارد میکنند.
عباسی با بیان این که امروز بسیاری از کشورهایی که در پسابرجام قصد داشتند به اقتصاد کشور کمک کنند، دارای بدهی 60 تریلیون دلاری هستند، افزود: این کشورها اگر میتوانستند اقتصاد خود را نجات میدادند و این در حالی است که بدهی آمریکا در این میان 20 تریلیون دلار برآورد شده است.
تحقق اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از کالاهای داخلی است
رییس دانشکده یقین با تاکید بر این که تحقق اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از کالاهای داخلی است، خاطر نشان کرد: همه و همه باید به مسئله اقتصاد مقاومتی مورد توجه مقام معظم رهبری که مسأله مقاوم سازی اقتصاد است نه ریاضت در اقتصاد توجه داشته باشند.
عباسی با اشاره به این که اوباما هیچ تلاشی برای مانع شدن از اجرای قانون داماتو انجام نداد، تصریح کرد: با توجه به قانون داماتو هر فردی که در حوزه صنایع ایران سرمایهگذاری بالای 20 میلیون دلار کند، مشمول جریمه میشود، این در حالی است که هماکنون شاهد هستیم کسانی که با آمریکا مذاکره کردند امروز لحنشان نسبت به تمدید تحریمهای علیه ایران بسیار شدیدتر از دلواپسان است.
نباید اجازه داده شود ایران مورد توهین و تحقیر آمریکا قرار گیرد
رییس دانشکده یقین با تاکید بر این که نباید اجازه داده شود ایران و ایرانی مورد توهین و تحقیر آمریکا قرار گیرد، خاطر نشان کرد: برخی از افراد که مصمم بر انجام مذاکرات و ارتباط با آمریکا بودند اکنون باید قانع شده باشند که این کشور به هیچ عنوان قابل اعتماد نبوده و نیست.
عباسی در رابطه بانکداری اسلامی و بورس در کشور، گفت: متأسفانه در کشور شاهدیم به نام بانکداری اسلامی ربا و به نام بورس قمار انجام میشود و هیچ کدام از این موارد اسلامی نیستند و باید در این رابطه فکر و برنامه ریزی شود.
ترویج کدآمایی سبب تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور
رییس دانشکده یقین در ادامه با اشاره به اینکه متأسفانه استادان اقتصاد کشور با واژه کدآمایی آشنایی ندارند، افزود: به همین دلیل و نبود آگاهیهای لازم در سال 90 در یک روز 40 درصد ارزش ریال ایران نابود و میتوان گفت جنگ ارزی علیه ایران آغاز شد.
عباسی در ادامه کدآمایی را خودکفایی دانست و اظهار داشت: در صورت تحقق و نهادینه شدن کدآمایی در جامعه میتوان بسیاری از مشکلات اقتصادی در کشور را حل کرد و همچنین اقتصاد مقاومتی را به تحقق رسانید./842/پ203/ج