یکی از اهداف امام حسین حکومت کردن به سیره جدش رسول الله بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام فارسی زاده، کارشناس مسائل مذهبی، بعد از ظهر امروز در مسجد قمربنی هاشم(ع) اصفهان، گفت: امام سجاد(ع) فرمودند«به درستی که ابلیس در روز عاشورا بالای زمین کربلا پرواز می کرد در حالی که شاد بود و به اصحاب خود می گفت که من انتقام خود را از فرزندان آدم گرفتم».
وی ادامه داد: ابلیس در روز عاشورا با یک تیر دو نشان زد، اول این که امام حسین(ع) را به شهادت رساند و نشان دوم این که افرادی که در سپاه عمر سعد قرار گرفتند به هلاکت رسیدند و لعن ابدی شدند، در روزی که تمام آسمان و زمین می گریستند ابلیس از همه خوشحال تر بود.
کارشناس مسائل مذهبی افزود: ابلیس در زندگی تمام انسانها هست و تا لحظه جان دادن انسانها را رها نمی کند، اگر بفهمیم که امام حسین(ع) برای چه هدفی قیام کردند متوجه خواهیم شد که چرا در واقعه کربلا ابلیس تمام قد حضور داشت، برخی می گویند چون کوفیان برای امام حسین(ع) نامه نوشتند و حضرت را به کوفه دعوت کردند ایشان قیام کردند.
حجت الاسلام فارسی زاده بیان داشت: این گفته درست نیست چرا که چند منزل به کوفه مانده بود که خبر شهادت سفیران امام حسین(ع) به ایشان رسید ولی ایشان مسیر را ترک نکردند و همچنان به سمت کوفه حرکت کردند، برخی عقیده دارند سیدالشهدا(ع) فقط برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردند که یزید دست از کارهای زشت و فسق بردارد، اما اگر یزید از فسادهای خود دست بر می داشت بازهم امام حسین(ع) قیام می کردند.
وی اظهار داشت: امام حسین(ع) علت اصلی قیام خودشان را در نامه ای که به برادر خود محمد حنفیه نوشتند این گونه فرمودند« من فقط برای اینکه ظالمی را از بین ببرم و به داد مظلومی برسم قیام نکردم من برای اصلاح امت جدم و امر به معروف و نهی از منکر و حکومت کردن به سیره جدم رسول الله(ص) و پدرم امیرمؤمنان(ع) قیام کردم» .
کارشناس مسائل مذهبی افزود: زمانی حکومت اسلامی می شود و همه ظالمان از بین می روند و مظلومان به حقشان می رسند و امر به معروف اجرا می شود که حاکم عالم و عادل و خلیفه خدا حکومت کند، اگر امام حسین(ع) به حکومت می رسید ابلیس به خواسته هایش نمی رسید، معاویه در هنگام مرگش به یزید گفت مبادا با حسین بجنگی و دستت به خون او رنگین شود ولی یزید تحت فرمان ابلیس هم با امام حسین(ع) جنگید و هم دستش به خون حضرت(ع) آغشته شد. /869/202/ب3