توسعه فرهنگ کارآفرینی سبب عدم وابستگی به بیگانگان می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی، امام جمعه آمل شب گذشته در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان آمل با بیان اینکه نباید نسبت به رفتارهای ناهنجار جامعه بی تفاوت باشیم، گفت: عدم توجه به اینگونه رفتار سبب می شود که جامعه به سمت فساد برود.
وی با تأکید بر این که به معلمان عشق می ورزیم که تلاشهای ارزشمندی صورت می دهند، افزود: معلمان راهنمای خوب و نقش آفرین در جامعه هستند و باید برای پرورش دانش آموزان از انسانهای کاربلد و فهمیده استفاده شود.
امام جمعه آمل با تأکید بر این که برای رهایی از هرگونه وابستگی نیاز است تا فرهنگ کارآفرینی را از پایه به دانش آموزان آموزش دهیم، بیان داشت: تمام مدیران تلاش کنند برای داشتن جامعه ای عاری از هرگونه عیب و نقصی دست آموزش و پرورش را بگیرند.
حجت الاسلام مرتضوی با اشاره به این که کمک به آموزش و پرورش سبب جلوگیری از فساد در جامعه می شود، گفت: برای جلوگیری از هرگونه ناهنجاری در جامعه باید از آموزش و پرورش شروع کنیم.
وی با انتقاد از کسانی که فقط به دنبال یادگیری هستند، تصریح کرد: یادگیری علم بسیار ملاک نیست و متأسفانه امروز در آموزش وپرورش و دانشگاهها فقط به دنبال خواندن و یادگیری هستند که نمی تواند به تنهایی در جامعه کارآمدی داشته باشد.
حجت الاسلام مرتضوی با اشاره به تلاش شورای آموزش و پرورش شهرستان در جهت ارتقای تعلیم و تربیت، گفت: شورای آموزش و پرورش به دنبال این باشد که به جای خواندن مطالب، یادگیری را به دانش آموزان آموزش دهند.
امام جمعه آمل ادامه داد: شورای آموزش و پرورش تجلی مشارکت مردم و مدیران در امر مقدس تعلیم و تربیت است و فرهنگ و دانشی که منتقل می شود باید اصیل باشد.
حجت الاسلام مرتضوی تصریح کرد: با ظرفیتی که در شهرستان آمل وجود دارد آموزش و پرورش می تواند خوب کار کند و نگاه به اطلاح جامعه از لحاظ تهذیب و اخلاق باشد.
وی با تأکید بر این که تمام جلسات شورای آموزش و پرورش باید خروجی داشته باشد، اظهار داشت: از مدیران می خواهیم تا برای سرویس مدارس که از دغدغه های اصلی خانواده ها است اهتمام ویژه ای صورت دهند.
احمد منفرد، رییس شورای آموزش و پرورش و فرماندار ویژه آمل نیز در سخنانی با اشاره به این که ضرورت دارد در کشور تدبیری صورت گیرد تا تعطیلات تابستان کم شود، گفت: این تعطیلی می تواند ضربه جبران ناپذیری را بر بدنه تعلیم و تربیت وارد کند.
وی با بیان این که بازگشایی مدارس شهرستان بوی مهر و مهربانی می دهد، افزود: امسال بیش از 59 هزار دانش آموز در اول مهر راهی مدارس می شوند که در این راستا مدیران و معاونان آموزش و پرورش شهرستان برای آماده سازی مدارس زحمات زیادی کشیدند.
فرماندار ویژه آمل ساماندهی سرویس مدارس را امری مهم دانست و افزود: اولیای دانش آموزان دغدغه دارند و برای سرویس مدارس با تدبیری که صورت گرفت مشکلی نخواهیم داشت.
منفرد با اشاره به معضل بزرگ ترافیکی در سطح شهر، تصریح کرد: معضل ترافیکی در شهر بسیار جدی است و باید تمهیدات لازم از سوی راهور و شهرداری صورت گیرد تا در نخستین روزهای بازگشایی مدارس معضل ترافیکی نداشته باشیم.
عباس مرزبند، مدیر آموزش و پرورش آمل نیز با اشاره به پروژه مهر تصریح کرد: خوشبختانه در این دولت توجه ویژه ای به پروژه مهر وجود دارد که از بعد عید ستاد تشکیل شد و هفت کمیته محوری در این خصوص داریم که شامل ساماندهی، پشتیبانی، انتصابات، توجیه و تبلیغ، فرهنگی، نظارت و ارزیابی و ورزشی می شود.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم مهر با نشاط همراه با شعار تدبیر و عمل را به منصه ظهور برسانیم که چهل و دو مدرسه از محل طرح هجرت بهسازی شده است و کار بهسازی هفتاد مدرسه دیگر از محل عوارض شهرداری صورت گرفت.
مرزبند افزود: برای 29 آموزشگاه تجهیزات ویژه ملزومات اداری از سوی اداره کل نوسازی مدارس مازندران تعلق گرفت و پانزده مدرسه در حال استانداردسازی است که غالب آن تا ماه مهر به بهره برداری می رسد و مدرسه لسانی نیز در حال بازسازی است.
مدیر آموزش و پرورش آمل اظهار داشت: سه مدرسه طرح برکت داریم که به همت نماینده مردم آمل در مجلس از اعتبارات ملی استفاده کرده است که برای پروژه های عالی نژاد و هنرستان صفایی اعتباراتی از سوی فرمانداری اعتبار در نظر گرفته شده است که اگر تخصیص پیدا کند دو پروژه خوبی خواهیم داشت.
وی با اشاره به پروژه مدرسه ابن سینا، تصریح کرد: قرار شد شورای اسلامی شهر و شهرداری با توجه به زمینی که داده شد کمکی داشته باشند که مصوبه ای داشتند تا کارهای سخت افزاری مدرسه را تا عید انجام دهند که این مدرسه در منطقه ای محروم است و باید توجه ویژه ای صورت گیرد.
گفتنی است، شهرستان آمل همانند سراسر شهرهای ایران اسلامی آماده استقبال از دانش آموزان برای آغاز سال تحصیلی جدید است./1314/202/ب2