پس از فلوجه نوبت آزادی موصل است
![حجت الاسلام سید عمار حکیم، رییس مجلس اعلای اسلامی عراق](/Original/1395/02/05/IMG17480759.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عمار حکیم، رییس مجلس اعلای اسلامی عراق طی نشستی خبری که در مقر انجمن روزنامه نگاران کویت برگزار شد، گفت: با توجه به تصویر نگران کنندهای که از عراق در اذهان وجود دارد، شاهد گشایش های قابل توجهی در اوضاع هستیم و گام های مثبت و مهمی در راستای مسائل امنیتی و مبارزه با تروریسم برداشته شده است.
حکیم تصریح کرد: امروزه داعش صرفا دشمنی برای مردم عراق نیست، بلکه تهدیدی برای همه ملت های منطقه و جهان به شمار می آید و زمانی که ملت عراق در مقابل آنان ایستادگی می کند و پیروزی ها و پیشروی هایی را به دست می آورد، چنین جنگی را به نیابت از برادران مسلمان و عرب و به طورکلی مردم جهان صورت می دهد.
وی همچنین با اشاره به موفقیت و تلاش های قابل توجه نیروهای مسلح عراق در آزادسازی فلوجه که مدت ها تحت کنترل گروه های تروریستی قرار داشت، خاطرنشان کرد: نیروهای عراقی پس از پایان جنگ فلوجه و آزادسازی شهرک های اندک باقی مانده، تمام تمرکز و توجه خود را بر روی آزادسازی شهر موصل و استان نینوا قرار خواهند داد.
رییس مجلس اعلای اسلامی عراق افزود: من به توانایی نیروهای عراقی در رسیدن به پیروزی و شگفت زده کردن جهان و همچنین نشان دادن وحدت و همبستگی عراقی ها اطمینان دارم.
عمار حکیم در ادامه خاطرنشان کرد: عملیات آزادسازی فلوجه شاهد رخنه های متعددی بود که با گمراه سازی افکار عمومی و انتشار فیلم های مختلفی که ادعا می شد مربوط به این عملیات است، همراه بود اما پس از بررسی این فیلم ها و ادعاها مشخص شد آن مربوط به جنگ هایی دیگر در سال های قبل است.
وی با تاکید بر جدیت دولت و گروه های سیاسی عراق بر پیگیری و برخورد با هرگونه رخنه و فتنه انگیزی در این زمینه تصریح کرد: عملیات آزاد سازی فلوجه که تلاش شد با کمترین خسارت های مادی و انسانی همراه باشد، به برکت تلاش های فراوان از موفق ترین عملیات هایی بود که عراق به خود دیده است./994/ب102/د
منبع: ایرنا