۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۷
کد خبر: ۴۳۲۸۶۲
سخنران مسجد مقدس جمکران:

ایمان حقیقی لازمه رسیدن به امام زمان است

حجت‌الاسلام صادقی واعظ با بیان این‌‌که ایمان حقیقی لازمه رسیدن به امام(عج) است، گفت: تمام کسانی که در این ماه مبارک از گناه خودداری می کنند، خداوند متعال نیز در مقابل تمام گناهان آن ها را می بخشد.
حجت الاسلام علیرضا صادقی واعظ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا صادقی واعظ پنجشنبه شب پیش از قرائت دعای پر فیض کمیل در مسجد مقدس جمکران به سخنرانی پرداخت.

 

وی اظهار داشت: در قرآن کریم آمده که هر کس در راه خدا تلاش و کوشش کرد، نتیجه آن به خودش می رسد؛ ماه مبارک رمضان از قرن های گذشته بوده و در قرن های آینده نیز خواهد بود؛ مهم این است که ما در این ماه چقدر می توانیم از آن استفاده کنیم.

 

سخنران و مبلغ حوزوی بیان داشت: پیامبر اکرم(ص) می فرمایند که رحمت، مغفرت و برکت، سه ویژگی ماه مبارک رمضان است؛ تمام کسانی که در این ماه مبارک از گناه خودداری می کنند، خداوند متعال نیز در مقابل تمام گناهان آن ها را می بخشد.

 

وی ادامه داد: امام زمان(عج) ما را امشب به این مسجد مقدس دعوت کرده است، اما این که ما چقدر از این فضای معنوی بهره ببریم، به خود ما بستگی دارد؛ در ماه مبارک رمضان نیز به همین گونه است که سفره کرامت پروردگار باز شده و بستگی به خودمان دارد که چقدر از آن بهره مند شویم.

 

کارشناس مسائل مذهبی ابراز کرد: یکی از ویژگی های حضرت خدیجه(س)، ایمان محکم و راسخی است که به خدا و پیامبر اکرم(ص) داشتند؛ زمانی که حضرت محمد(ص) از غار حرا بیرون آمدند، هیچ یار و یاوری نداشتند و حتی نزدیکان رسول خدا(ص)، ایشان را ترد کرده بودند؛ اولین کسی که به ایشان ایمان آورد، حضرت خدیجه(س) بود.

 

حجت الاسلام صادقی واعظ افزود: امروز اظهار ایمان بسیار آسان است و مورد تشویق دیگران قرار می گیرد، اما در زمان پیامبر اکرم(ص) اگر کسی اظهار به ایمان می کرد، او را شکنجه و تمسخر می کردند؛ حضرت خدیجه(س) در همان زمان به صورت آشکار ایمان آوردند تا همگان بدانند.

 

وی اظهار داشت: هر زنی که می خواهد مادر شود، نیاز به یاری و همراهی دارد اما هیچ کس در زمان حضرت خدیجه(س)، ایشان را یاری نکرد؛ ایشان در راه اسلام سختی ها بسیار زیادی را متحمل شدند و پیامبر اکرم(ص) درباره ایشان می فرمایند که تنها یار و یاور من در هنگام سختی، حضرت خدیجه(س) بود.

 

سخنران و مبلغ حوزوی بیان داشت: امام موسی کاظم(ع) به یکی از اصحاب خود سفارش کردند که دعا کنند که خدایا ما را از معارین قرار مده؛ معار به کسی گفته می شود که ایمانش عاریه است؛ همان کسانی که وقت نیاز به درگاه خداوند متعال التماس می کنند اما زمانی که دعایشان برآورده شد، از یاد خدا غافل می شوند.

 

وی تأکید کرد: امام زمان(عج) ناظر و حاضر بر اعمال ما است؛ به گونه ای زندگی کنیم که کاسبی و زندگی اجتماعی ما با توجه به حضور و نظارت حضرت صاحب الامر(عج) باشد؛ امام زمان(عج) فقط در این مسجد نیست و در همه حال بر احوال شیعیان خود نظر دارد؛ اگر کسی همه جا امام زمان(عج) را ناظر بر اعمال خود بداند، ایمانش محکم می شود.

 

کارشناس مسائل مذهبی گفت: حضرت حجت(عج) فقط جلوی در ورودی این مسجد مقدس و حرم ائمه معصوم(ع) نیست که چادر سر ناموسمان می کنیم؛ در همه جا حجاب و چادر را برای ناموس خود در نظر بگیریم؛ لازمه رسیدن به امام زمان(عج)، ایمان حقیقی است؛ اگر متلکی در این راه می شنویم، آن را نادیده بگیریم و در رسیدن به هدف خود، ثابت قدم باشیم.

 

وی افزود: ما باید ایمانی مثل حضرت خدیجه(س)، محکم و استوار داشته باشیم و با همه سختی و مشکلات پای دین خود بایستیم؛ حضرت خدیجه(س) تمام اموال و سرمایه خود را بدون هیچ منتی در راه اسلام خرج کردند؛ 80 هزار شتر مال التجاره ایشان بود، اما زمانی که در کنار رسول خدا(ص) قرار گرفتند، به رسول الله(ص) گفتند که خود و هر چه دارم متعلق به شما و اسلام است.

 

حجت الاسلام صادقی واعظ ابراز کرد: در قرآن کریم آمده که یکی از آفت های خدمت به دیگران، منت است؛ حضرت خدیجه(س) بزرگترین درسی که به ثروتمندان و مسلمانان می دهد، ارائه خدمت بدون منت است؛ در واقع خداوند متعال بر ما منت دارد که با دادن نعمت، ما را واسطه خیر کرده است.

 

وی اظهار داشت: یکی دیگر از خصوصیات حضرت خدیجه(س)، فداکاری و حمایت تا پای جان از رسول(ص) خدا و حق بود؛ گاهی به قدری به پیامبر اکرم(ص) جسارت می کردند که ایشان به کوه های مکه پناه می بردند؛ حضرت خدیجه(س) به دنبال رسول خدا در کوه ها می رفتند و زخم های ایشان را ترمیم می کردند.

 

سخنران مسجد مقدس جمکران در پایان گفت: از ویژگی های برجسته حضرت خدیجه(س) این است که ایشان بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا(س) را به دنیا آوردند؛ حضرت زهرا(س) نمی توانست در شکم هر مادری پرورش پیدا کند و از همین جهت است که ایشان از ظرف وجود حضرت خدیجه(س) بهره مند شدند./840/پ202/ی

ارسال نظرات