دوری از مفاهیم قرآنی مهم ترین عامل بحران های امروز جوامع اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام مسعود قربانی، معاون فرهنگی اوقاف وامور خیریه مازندران امروز در نشستی با موضوع وقف و قرآن که در ساری برگزار شد، امام خميني(ره) را احيا كننده قرآن و مكتب در عصر كنوني دانست و گفت: كلام زنده، حركتدهنده و اثرگذار امام خميني(ره) نشأت گرفته از كلام قرآن بود و به همین دلیل در دل و جان ملت های جهان نفوذ کرد.
وی با اشاره به این که قرآن معجزه جاويدان است و چنانچه كسي كلامش قرآني باشد نه تنها نافذ و اثرگذار، بلكه جاويدان هم مي ماند، افزود: توفيق انس با قرآن در هر مرحلهاي باشد زينت است اما نبايد محدوديتپذير باشد، همانگونه كه ائمه معصوم(ع) هم هر چند به قرآن نزديك بودند اما همچنان ابراز تشنگي از اين درياي بي كران الهي داشتند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با تأکید بر این که قرآن کریم بهترین هدایت کننده سعادت و رستگاری بشر است، افزود: انسان باید تلاش کند تا معارف و تعالیم ارزشمند این کتاب نورانی را در برنامه های زندگی خود قرار دهد.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به لزوم ترويج و تعميق فرهنگ قرآن با توجه به ضرورتهاي جامعه، تصريح کرد: با وجود گستردهتر شدن هجمهها عليه قرآن امروز نیازمند رویکرد منسجمی برای مقابله با این هجمه ها هستیم.
وی به نقش و اهميت قرآن كريم در زندگي اشاره کرد و گفت: نقش سازنده اين کتاب آسماني و هدايت گر در جامعه و زندگي بشري به خوبي تبيين نشده است و به همین دلیل امروز جامعه بشری درگیر بحران های بسیاری است.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این که قرآن كريم، انسان را به زندگي كردن با معيارها و ارزشهاي انساني و اسلام دعوت ميكند، خاطرنشان کرد: كساني كه با قرآن مأنوس هستند به راحتی حق را از باطل تشخیص می دهد و مسیر صحیح زیستن را می یابند.
وی با بيان اينکه قرآن براي جهانيان ناشناخته مانده است افزود: متأسفانه به دلیل عدم شناخت صحیح مفاهیم قرآن از سوی جوامع مختلف، امروز شاهد بروز و ظهور برخی جریان های انحرافی و تکفیری هستیم که همه توان خود را برای ضربه زدن به اسلام ناب به کار گرفته اند.
استاد حوزه علمیه مازندران، دين اسلام را دين رأفت و مهرباني خواند و تصريح کرد: اسلام ديني است که منشأ مودت و دوستي است و فراموش كردن مفاهيم و معارف قرآن كريم و غفلت از آنها، باعث شده كه مردم به دستورها و پيامهاي راهگشا و هدايتگر اين كتاب مقدس توجه نكنند و فرهنگ قرآن در ميان مردم به دست فراموشي سپرده شود.
حجت الاسلام قربانی ادامه داد: قرآن كريم براي هدايت و تربيت انسانها نازل شده و مردم بايد با عمل به دستورها و فرامين الهي، براي رسيدن به كمال و نزديك شدن به خداوند را بپيمايند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که منشأ فرهنگ و اعتقادات ما قرآن وعترت است، ادامه داد: تا زماني که جايگاه مهم اين دو نعمت ارزشمند الهي را بدانيم و بصورت عملي وارد زندگي نماييم هرگز روي ذلت و خواري و شکست را نخواهيم ديد.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه مازندران با توجه به اهميت ترويج فرهنگ اهل بيت (ع) و قرآن کريم در جامعه تصريح کرد: فرهنگ اهل بيت (ع) و قرآن کريم را بايد در جامعه گسترش دهيم، خداي متعال فرصت را در اختيار انسان قرار مي دهد و اين انسان است که بايد از اين فرصت به دست آمده بهترين بهره را ببرد.
استاد حوزه علمیه مازندران، سبک زندگی قرآنی را نیاز امروز جامعه دانست و با بیان این که متأسفانه جامعه ما امروز گرفتار فرهنگ های غلط غربی شده است، گفت: خانواده ها باید مفاهیم قرآنی را با شیوه های جذاب و اثرگذار برای فرزندان خود تبیین و تبلیغ کنند.
وی با اشاره به پرورش استعدادهای قرآنی در دیار علویان، بیان کرد: مازندران از پیشینه تاریخی عظیمی در حوزه ولایتمداری برخوردار بوده و از همینرو مردم این استان در کنار قرآن و اهلبیت(ع) پرورش یافتند./1317/202/ب2