ایستادگی در مقابل دشمنان اصلی ترین شاخصه اسلام ناب است
حجت الاسلام حسن بیات، مدیر استانی حوزه های علمیه زنجان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار علما و طلاب تهران اظهار داشت: مطالبی که حضرت آقا در دیدار با طلاب تهران مطرح کردند، مانند دیگر رهنمودهای ایشان که نسبت به مردم جامعه است، این سخنان نیز قطعا برای روحانیت کارساز بوده و در برهه کنونی ضرورتی انکار ناپذیر است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: طلاب باید در امر آموزش تعالیم اسلام جد و جهد و تلاش بیشتری از خود نشان دهند؛ چرا که آنها در این جامعه قرار است هادیان سیاسی و فکری مردم به سوی انقلاب و اسلام باشند.
این مقام مسؤول در ادامه با اشاره به راهکارهای چگونگی حضور حوزه در متن هدایت سیاسی و فکری جامعه، گفت: حوزه های علمیه و علما باید به تربیت مبلغان و طلاب موفق در عرصه ها و زمینه های گوناگون همت گماشته و سپس تلاش بیشتری برای حضور فیزیکی و مجازی در بین مردم داشته باشند.
حجت الاسلام بیات در ادامه با اشاره به لزوم ورود هدفمند حوزه های علمیه به عرصه فضای مجازی تصریح کرد: به نظر می رسد کاری که از سوی علما و حوزه های علمیه در قبال فضای مجازی صورت گرفته کم بوده و باید ساز و کاری تعریف شود تا هیچ طلبه ای نباشد که کار با این فضا را آموزش ندیده باشد.
وی در ادامه با اشاره به شاخصه های اسلام ناب محمدی و تفاوت های آشکار آن با اسلام التقاطی و ارتجاعی اظهار داشت: منادیان اسلام ناب می توانند بزرگ ترین شاخصه و ملاک برای آن باشند که می توان به عنوان نمونه به امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، آیت الله مطهری و شهید بهشتی اشاره کرد که در مقابل آن اسلام ارتجاعی قرار داشته و مشخصه های آن می تواند دعوت به افتراق و کینه توزی، رفاه زدگی و دشمن دوستی باشد.
مدیر استانی حوزه های علمیه زنجان در ادامه افزود: دعوت به اتحاد مذاهب اسلامی، مقاومت در برابر سران کفر، دعوت به پاکی جوانان و جامعه از شرور و آلودگی ها و در زمان حاضر ایستادگی و مقابله با اسرائیل می تواند از جمله دیگر شاخصه های اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی و التقاطی باشد.
وی در پایان با اشاره به نگهداری و محافظت اسلام از تحریفات از سوی علما و روحانیت در طول تاریخ تأکید کرد: از اول انقلاب با این مردم و انقلاب همراه بودیم تا به امروز؛ از این رو به نظر بنده تنها نگهدارنده این اسلام تاکنون بعد از اهل بیت (ع) از رهگذر روحانیت و علما گذشته و این آنها بودند که از تحریفات آن تا حد توان جلوگیری کردند./302/949/ب1