نتانیاهو خواستار عدم ورود یهودیان به مسجد الاقصی شد
خبرگزاری رسا ـ نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تمامی وزرا و اعضای کنست صهیونیستی خواست تا بعد از عید یهودی "فصح" یا "فطیر" وارد مسجد الاقصی نشوند.
![نتانياهو](/Original/1394/03/14/IMAGE635690420220386179.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته در نشست هفتگی دولت رژیم صهیونیستی از ترس تشدید عملیات های مقاومتی فلسطینیان از تمامی وزرا و اعضای کنست خواست تا اطلاع ثانوی از ورود به مسجد الاقصی خودداری کنند.
نتانیاهو عنوان کرد که حساسیت فلسطینیان نسبت به مسجد الاقصی افزایش یافته و احتمال تشدید عملیات های مقاومتی زیاد است.
گفتنی است که عید یهودی فصح یا فطیر مصادف است با 15 ماه جاری. سازمان ها و گروهک های تندرو یهودی خواستار تشدید تعرضات به مسجد الاقصی در ایام عید فصح شده اند و همین مساله موجب تشدید تنش در داخل مسجد و احتمال درگیری نمازگزاران فلسطینی با یهودیان افراطی می شود./994/ب103/د
ارسال نظرات