مسؤولان در مسیر تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی تلاش کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک شب گذشته در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که با حضور استاندار مرکزی و مسؤولان دستگاههای اجرایی استان مرکزی در اراک برگزار شد، با بیان این که مسؤولان در مسیر تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی تلاش کنند، گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همگان باید با درک این ضرورت برای محقق کردن اقتصاد مقاومتی گام بردارند.
ترویج و رشد فرهنگ صرفهجویی از ارکان مهم رشد کشورها
آیت الله دری نجف آبادی با بیان این که راندمان کاری ما نباید از راندمان کاری دیگر کشورها و بیگانگان پایینتر باشد، گفت: با توجه به تاکیدات اولیای الهی ملت مسلمان ایران باید تمام تلاش خود را در سال 95 در راستای بالا بردن راندمان کاری انجام دهند.
وی با تاکید بر لزوم ترویج و رشد فرهنگ صرفهجویی به عنوان یکی از ارکان رشد کشورها، همچنین لزوم افزایش راندمان کاری در واحدهای تولیدی، گفت: راندمان کار در ایران بسیار پایین است و اگر به دنبال تحقق توسعه اقتصادی هستیم باید این شرایط تغییر کرده و به بهبود این وضعیت بپردازیم.
پرهیز از اتکا به دیگر کشورها و لزوم استفاده از ظرفیتهای داخلی
عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری بر پرهیز از اتکا به دیگر کشورها و لزوم استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در کشور برای تحقق این مهم، افزود: یکی از موارد مهم در این باره تهیه برش استانی اقتصاد مقاومتی و تدوین و تبیین آن است که باید از سوی اقتصاددانان تهیه شود.
امام جمعه اراک با تاکید بر این که روند فعالیت بانک های دولتی و خصوصی، باید اصلاح شود، گفت: در اسلام پول برای تولید و فعالیت های تولیدی و در نهایت رشد اقتصاد رفاه و معیشت مردم تعریف شده است و همچنین نقدینگی باید در مسیر منافع مردم و ایجاد زمینه های اشتغال و تولید با هدف تامین نیازهای جامعه هزینه شود.
برجام یکی از دستاوردهای مهم دولت یازدهم
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: بانک ها با سودهای کلان، مردم را گرفتار کرده اند و سود را روی سود می آورند و هر روز یک مدل و روشی را در این زمینه اتخاذ می کنند.
آیت الله دری نجف آبادی برجام به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دولت یازدهم نیز اشاره کرد و افزود: اجرای برجام و رفع تحریمها زمینه برقراری ارتباطات بانکی و مالی و رفع مشکلات ایجاد شده در این زمینه را فراهم کرده و سبب ورود هرچه بیشتر صادرکنندگان داخلی در بازارهای جهانی و افزایش درآمد صادراتی کشور شده است. این فرصت مهمی است که نباید به آن بیتوجه بود و مسؤولان و صاحبان صنایع باید این فرصت را قدر بدانند و به خوبی از آن بهره ببرند.
وی خاطرنشان کرد: بنا به فرموده امام صادق(ع) کسب و کار و تدبیر در اسلام نیز از اهمیت والایی برخوردار است چراکه امامان و اولیای خدا توصیه بسیاری بر کسب و کار و تدبیر در اقتصاد داشتند.
اهمیت وجود تکنولوژی در اقتصاد
آیت الله دری نجف آبادی با بیان این که همه انگیزه ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید همسو شوند و به سمت هدف نهایی تعیین شده که رشد و رونق اقتصادی است حرکت کنند، گفت: در استان مرکزی همکاری و تعامل خوبی برقرار است و انگیزه در مردم استان فراوان وجود دارد اما باید با روش های معقول و منطقی و به درستی این انگیزه ها را به کار گرفت و ایجاد انگیزه را در سطح جامعه به یک فرهنگ عمومی تبدیل کرد.
امام جمعه اراک در ادامه با بیان اهمیت وجود تکنولوژی در اقتصاد، گفت: ما باید تمام تلاش خود را در راستای متحول ساختن تکنولوژی انجام دهیم تا بتوانیم تمام مشکلات موجود در استان را رفع کنیم و با استفاده از ظرفیتهای داخلی و خارجی پیشرفت را در همه امور در استان نهادینه کنیم./842/202/ب1