۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲
کد خبر: ۳۱۷۲۳۵
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران:

تعداد مبلغان فعال در مدارس استان پاسخگوی نیاز دانش آموزان نیست

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که تعداد مبلغان فعال در مدارس استان به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز دانش آموزان نیست، گفت: باید میزان حضور مبلغان دینی در مدارس بیشتر شود تا شاهد اثرگذاری مطلوب فعالیت های تبلیغی باشیم.
معاون تبليغ حوزه علميه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در نشست مشترک با مسؤولان پرورشی آموزش و پرورش استان با بیان این که در حال حاضر در همه شهرهای استان مدارس امین داریم، تصریح کرد: خوشبختانه میزان استقبال دانش آموزان و همچنین خانواده های آنها از فعالیت این مدارس بسیار خوب بوده است.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که حضور مبلغان دینی در سطح مدارس رشد باورهای دینی و اعتقادی نسل دانش آموزان را به همراه خواهد داشت، گفت: از ابتدای آغاز به کار این طرح در مناطق مختلف استان شاهد بازخورد مثبت در میان دانش آموزان و خانواده های آنها هستیم.

 

وی با بیان این که امروز مبلغان دینی با شبهات گسترده ای در مباحث دینی و سیاسی مواجه هستند، تصریح کرد: آشنایی با شیوه های جدید پاسخگویی به این شبهات باید مورد توجه مبلغان قرار گیرد و همه این مسائل نیازمند برگزاری دوره های آموزشی مستمر است.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که بیش از 60 هزار شبهه دینی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی در سطح مدارس استان شناسایی و در یک مجموعه کتابی جمع آوری شده است، خاطرنشان کرد: این هجم شبهات نشان دهنده فعالیت هدفمند و گسترده دشمن در تغییر افکار نسل جوان جامعه اسلامی است.

 

حجت الاسلام صادقی با بیان این که تعداد مبلغان فعال در مدارس استان به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز دانش آموزان نیست، تصریح کرد: باید میزان حضور مبلغان دینی در مدارس بیشتر شود تا شاهد اثرگذاری مطلوب فعالیت های تبلیغی باشیم.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که شیوه های تبلیغ علیه دین و مبانی اسلامی از سوی دشمن امروز کاملاً تغییر یافته است، گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و علوم روز شیوه های مقابله با این هجمه های فرهنگی نیز به روز و جدید باشد.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت پرچمدار حق و حقیقت در جامعه اسلامی است، گفت: روحانیت در طول تاریخ همواره در خط مقدم دفاع از ارزش‌های دینی گام برداشته است.

 

وی از روحانیت به عنوان امین‌ترین مرجع فکری، عقیدتی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برای مردم و جامعه یاد کرد و بیان داشت: در حال حاضر علما و نهاد روحانیت به عنوان مرزبان دین و مرجع عقیدتی مردم نقشی تأثیرگذار درجامعه دارند.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران اظهار داشت: بدون شک روحانیت نقش بسیار مهمی در ارتقای سطوح فرهنگی و مذهبی جامعه و اطلاع رسانی به عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در خصوص جایگاه اسلام و ولایت فقیه در جامعه را به عهده دارد.

 

حجت الاسلام صادقی، روحانیت را پرچم‌دار انقلاب اسلامی دانست و با تأکید براین که همه حرکت‌های آزادی‌خواهانه علیه استعداد و استعمار با پرچم‌داری روحانیت آغاز شده است، گفت: احترام، تکریم و تعظیم روحانیت و توجه به جایگاه ارزنده روحانیت در پیشبرد حرکت ملت بزرگ ایران حائز اهمیت بسیار است.

 

وی از روحانیت بعنوان نگهبانان دین، فقه و سنت نبوی یاد کرد و گفت: محبوبیت روحانیت در طول تاریخ به دلیل این است که قشر روحانی در دوران های گذشته برای آگاهی مردم از زندگی خود گذشته است.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با اشاره به این که نسل جوان امروز با نسل‌های گذشته خیلی متفاوت است، گفت: مسؤولان فرهنگی و نهاد روحانیت باید با شناسایی نیازهای جوانان و تجهیز به ابزارهای نوین از نفوذ عقاید باطل و ضد دین دشمن در کشور جلوگیری کند.

 

حجت الاسلام صادقی از برگزاری گردهمایی مبلغان مدارس امین مازندران خبر داد و با بیان این که این همایش با حضور مبلغان خواهر و برادر مدارس امین استان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در این همایش بیش از 220 نفر از مبلغان مدارس امین استان حضور خواهند داشت.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران گفت: این گردهمایی به صورت کارگاهی برگزار می شود، ارتقاء سطح علمی مبلغان و همچنین تقویت شیوه های ارتباطی با دانش آموزان از جمله مهم ترین اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.

 

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که این دوره آموزشی هفته آینده در بابلسر برگزار خواهد شد، گفت: به حتم برگزاری این دوره های کارگاهی در تقویت بینش علمی مبلغان تأثیر بسزایی خواهد داشت./1317/202/ب1

ارسال نظرات