فعالیت طلاب و روحانیان در حوزه رسانه و مطبوعات افزایش یابد
![حجت الاسلام خادمي](/Original/1394/08/24/IMAGE635832700747011680.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی، امروز در دیدار مدیران رسانه های مذهبی استان، با ابراز خرسندی از وجود و فعالیت چهره های روحانی در مطبوعات خراسان شمالی، اظهار کرد: فعالیت طلاب و روحانیان در حوزه رسانه و مطبوعات، نگاه جامعه نسبت به قشر روحانیت را تغییر می دهد.
وی با بیان اینکه عموم مردم طلاب و روحانیان را در منبر و محراب می شناسند و کمتر آنها را در سایر جایگاه ها دیده اند، افزود: البته باید این نکته را در نظر داشت که به طور کلی مفاخر و ذخایر موجود در کشور اعم از افتخارات منقول، معقول، فلسفی و منطق مدیون علما و روحانیان گذشته بوده و در مکتب این بزرگان رشد و نمو یافته اند.
حجت الاسلام خادمی با اشاره به اینکه این موضوع نشان دهنده این است که مداد عالم همواره شهیدساز است، اضافه کرد: با وجود این اکنون با توجه به نیازها و اقتضائات جدید جامعه، حضور و فعالیت طلاب و روحانیان در عرصه های مختلف از جمله رسانه ها ضروری است.
وی با بیان اینکه رسانه ها بستر مناسبی برای توسعه فرهنگی و مذهبی هر جامعه هستند، افزود: در این راستا باید حضور و فعالیت طلاب و روحانیان در حوزه رسانه و مطبوعات افزایش یابد.
حجت الاسلام خادمی با اشاره به اینکه رسانه ها و مطبوعات در نظام اسلامی رسالتی حساس و سرنوشت ساز دارند، اضافه کرد: رسانه ها رصد کننده واقعیت ها و پدیده های اجتماعی بوده و همانند آینه نقاط ضعف و کمال و خوب و بد را منعکس می کنند.
وی با بیان اینکه باید هدف اصلی فعالیت رسانه ها انجام کار فرهنگی و زمینه سازی برای توسعه اقتصادی استان باشد، خاطرنشان کرد: فعالیت ها و رویکردهای رسانه ای نقش تعیین کننده ای در توسعه فرهنگی استان و کشور داشته و اتخاذ سیاست های ارتباطی متفاوت و بدیع می تواند روند توسعه فرهنگی در جامعه را تسریع و تسهیل کند.
دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان خراسان شمالی در ادامه با تأکید بر ارتقای همکاری و تعامل بین رسانه ها و نهاد تبلیغات اسلامی استان، اظهار کرد: افزایش تعامل و ارتباط دوطرفه بین نهاد تبلیغات اسلامی و رسانه ها منجر به توسعه بیش از پیش فرهنگ دینی در جامعه می شود.
حجت الاسلام خادمی با اشاره به اینکه خراسان شمالی در بخش فرهنگی، مسائل و مشکلات فراوانی دارد، اضافه کرد: این کمبودها و کاستی ها و مشکلات و گرفتاری های مردم، هر چه از مرکز به سمت شهرستان ها و مناطق دورافتاده استان می رویم بیشتر می شود به همین دلیل نیز لازم است توجه به مناطق محروم و حاشیه ای استان افزایش یابد.
وی ادامه داد: مسؤولان و متولیان باید در راستای رفع این محرومیت ها و کاستی ها، خدمات دهی خود را افزایش داده و رسانه ها نیز با انعکاس نیازها و کمبودها و طرح آنها با مسؤولان، زمینه را برای برآورده کردن توقعات جامعه البته با در نظر گرفتن شرایط و توان موجود فراهم کنند.
حجت الاسلام خادمی با بیان اینکه در صورت اجرای چنین روندی می توانیم به جامعه ای بالنده و پویا تبدیل شویم، افزود: در مقابل تحقق این هدف غایی، یکی از اصلی ترین کاستی ها و نیازهای موجود در استان، مسائل و موارد بخش فرهنگ است چرا که درواقع فقر فرهنگی بالاترین فقرها است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی تصریح کرد: در این راستا حضور روحانیان مستقر و طرح هجرت در روستاها و مناطق محروم، فعالیت بانوان فرهیخته، شناسایی چهره های قرآنی و بهره گیری از توان آنها، معرفی و شناسایی فعالان فرهنگی و چهره های تأثیرگذار و فعالیت دارالقرآن ها، خانه های عالم و تشکل های دینی در مناطق مختلف استان به ویژه روستاها و مناطق محروم می تواند نقش مهمی در توسعه فرهنگی و فقرزدایی فرهنگی از چهره استان و کشور داشته باشد./9314/202/ب1