۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۵
کد خبر: ۳۰۵۷۶۶
آیت الله شفیعی:

کتب شیخ مفید برای پاسخگویی به شبهات فرقه های ضاله سودمند است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که شیخ مفید شیعه منطقی، مستدل، آگاه و مطلع به دین و مذهب بوده است، گفت: کتاب های شیخ مفید برای امروزه و به ویژه با سردرآوردن فرقه ضاله وهابیت و گروه های الحادی که مذهب شیعه را مورد انتقاد خود قرار می هند، بسیار مفید است.
آيت الله سيدعلي شفيعي ، نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شامگاه دوشنبه(9 آذرماه) در مراسم سوگواری امام حسین(ع) که در مسجد آیت الله شفیعی اهواز برگزار شد، با اشاره به این که در تقویم تاریخ 9 آذرماه به عنوان روز بزرگداشت شیخ مفید تعیین شده است، ابراز داشت: نام شیخ مفید محمد بن محمد بن نعمان نکبری بغدادی است.

 

وی با بیان این که اگر براساس مرزهای جغرافیای کنونی و باتوجه به الان باید گفت که شیخ مفید اهل عراق و بغدادی بوده است، خاطرنشان کرد: ایشان شیعه منطقی، مستدل، آگاه و مطلع به دین و مذهب بوده است.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که شیخ مفید با همه علمای مذاهب آن زمان بحث و گفت و گو داشته و بر تمامی انها غلبه کرده است، ادامه داد: ایشان تألیفات بسیار نفیسی داشته اند و از سال 413 که از دنیا رفته تا امروز کتاب هایش رایج و مطالب کتب برخوردار از تازگی هستند.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید براین که کتاب های شیخ مفید برای امروزه و به ویژه با سردرآوردن فرقه ضاله وهابیت و گروه های الحادی که مذهب شیعه را مورد انتقاد خود قرار می هند، بسیار مفید است، افزود: اشخاصی همچون شیخ مفید و طوسی به شبهات وهابیت و گروه های الحادی در آن زمان ها پاسخ داده اند و اکنون این فرق مطالب تازه ای ندارند.

 

آیت الله شفیعی با بیان این که شیخ مفید در بغداد کرسی تدریس داشته و علمای شیعه و سنی در منابر او حضور پیدا می کردند، گفت: نامیدن او به شیخ مفید علت های گوناگونی دارد که نخستین آن می گویند که کلمه مفید را امام زمان(عج) به او عطا کرده است؛ حضرت هفت نامه به شیخ مفید عطا کرده اند که با کمال تجلیل و احترام و با دعا برای او همراه بوده است.

 

وی با اشاره به علت دیگر نامیدن شیخ مفید به این نام خاطرنشان کرد: می گویند شیخ مفید وقتی وارد بغداد می شود، در منبر اعلم علمای اهل سنت حاضر شده، آن عالم مطلبی را می گوید و شیخ آن را رد می کنند، عالم سنی درباره شیخ تحقیق می کنند و به بالا بودن سطح علمی این جوان پی می برد و به او می گوید که تو به حق آدم مفیدی هستید.

 

این مقام مسؤول با بیان این که از جریاناتی که در وصف حالات شیخ مفید نوشته اند، شخصی از او سوالی پرسید و ایشان هم جوابی دادند، ادامه داد: یک شخصی با عجله پیش شیخ مفید آمد و به او گفت که جواب این مسأله فلان مطلب است، شیخ متوجه شد و با عجله به دنبال آن پرسش کننده فرستاد و پاسخ صحیح را به او گفت که در آخر متوجه شد که این مطلب از طرف امام زمان(عج) آمده است./9453/202/ب1

ارسال نظرات