بیاعتنایی جامعه انگلیس به آزار و اذیت مسلمانان در اماکن عمومی
به گزارش خبرگزاری رسا، طی هفته گذشته، فیلمهایی از آزار و اذیت مسلمانان در اماکن عمومی در انگلستان منتشر شد که در آن اثری از احساس همدردی ناظران به چشم نمیخورد.
در یکی از این موارد، زنی مسلمان که سوار قطار بود، هدف اهانت گروهی از مردان نژادپرست انگلیسی قرار گرفت.
آنها از او پرسیدند که آیا در زیر روسریات بمب داری؟ و سپس روی وی الکل ریختند.
اما از همه حیرتانگیزتر این بود که هیچ کدام از مسافران آن قطار حرکتی نکرده و کوچکترین کمک و یا ابراز همدردی با او نکردند.
هیرا، زن مسلمان انگلیسی میگوید: آنها شعار میدادند که «ما نژادپرستیم، ما نژادپرستیم و خیلی از این مسئله خرسندیم.»
وی افزود: آنها سپس الکل را روی لباسم ریختند و مردم نگاه میکردند اما اهمیتی نمیدادند. کسی علاقهای به کمک کردن نداشت.
اتفاقی که برای هیرا افتاد، اتفاق نامعمولی نیست. تحقیقات نشان میدهد که رفتار تهاجمی علیه مسلمانان معمولاً با عدم عکسالعمل عابران و ناظران همراه است و به همین دلیل است که گفته میشود انگلیسیها حس مشترک انسانی ندارند.
تحقیقات کمیسیون حقوق بشر اسلامی نشان داده که در فاصله سالهای 2010 تا 2014 تعداد کسانیکه مشاهده یک حمله ناشی از اسلامهراسی را گزارش دادهاند از 50 درصد به 82 درصد افزایش یافته است.
سازمان دیدهبان اسلامهراسی انگلیس (Tell MAMA) نیز گزارشی از خشونتها و حملات لفظی و فیزیکی علیه مسلمانان منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش، در بسیاری از موارد هیچکس برای کمک و آرام کردن قربانیان قدمی بر نداشته است.
فیاض مغول، مدیر دیدهبان اسلامهراسی در گفتوگو با هافینگتن پست گفت: بیمیلی ناظران برای کمک به قربانیان آزاردهنده است. قربانیان میگویند که ای کاش کسی به پلیس زنگ میزد یا کسی فقط از من سؤال میکرد که آیا حالم خوب است یا نه.
در این هفته یک حادثه دیگر نیز رخ داد که فیلم آن منتشر شد. در این فیلم زنی در اتوبوس دو بانوی مسلمان را هدف اهانتهای خود قرار میدهد.
پس از اینکه این فیلم در فضای مجازی پخش شد، پلیس تحقیقات خود را در مورد آن آغاز کرد.
این وقایع در پی آن اتفاق افتاد که دولت بریتانیا اعلام کرد: اقداماتی که با انگیزه نفرت از مسلمانان انجام میگیرند به عنوان یکی از مصادیق جرم به فهرست جرائم قضایی اضافه شده و از سوی نیروهای پلیس مورد پیگیری قرار میگیرد./982/ب101/د
منبع: ایکنا