تجمع طلاب و روحانیان حوزه علمیه شهرستان گرمی برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، تجمع طلاب و اساتید حوزه های علمیه شهرستان گرمی، عصر امروز در اعتراض به فاجعه منا و محکوم ساختن آل سعود در مسجد جامع شهرستان گرمی برگزار شد.
حجت الاسلام علی زارعی، مدرس حوزه علمیه شهرستان گرمی با اشاره به فاجعه منا و ابراز همدردی با خانواده های داغدیده از این فاجعه، خاطرنشان کرد: حفظ خون، مال و آبرو در اسلام قیمت گزافی دارد و نقشی که این سه ایفا می کنند به هم شبیه است.
وی افزود: پیامبر اسلام(ص) تاکید بسیاری نسبت به حرمت انسان ها داشتند به طوری که در آخرین حج خود، فرمودند که ای مردم چنان که این روز و این شهر مکه محترم است، خون و آبروی شما هم محترم است، حق ریختن خون و بردن آبروی یک دیگر را ندارید.
حجت الاسلام زارعی، تصریح کرد: در حالی که بی تدبیری وهابی ها و سران آل سعود باعث کشته و زخمی شدن هزاران نفر شد و این در حالی است که هیچ عکس العملی از طرف سران عربستان دیده نمی شود.
این استاد حوزه علمیه، اظهار داشت: آل سعود به واسطه حمله به کشور مظلوم و مسلمان یمن و اقدامات غیر انسانی دیگر در منطقه از جمله حمایت از گروهک های تروریستی در کشورهای اسلامی از اداره کشور بازمانده و تمام برنامه های عربستان را آمریکا و صهیونیست ها برنامه ریزی می کنند.
حجت الاسلام زارعی، ادامه داد: عربستان خود را خادم حرم الهی می داند در صورتی که با اقدامات ضد انسانی خود ثابت کرد که لیاقت اداره حج را ندارد.
وی افزود: آل سعود با بی تدبیری خود در حج امسال در داخل حرم الهی در کنار خانه خدا سبب ریخته شدن خون هزاران نفر شد و این در حالی است که برنامه آل سعود از بین رفتن اسلام حقیقی و مسلمانان در جهان است./937/202/ب3