۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۲۷۹۸۴۱
مدیرحوزه علمیه خواهران کرمان:

ترویج امر به معروف و نهی از منکر شاخصه اصلی سبک زندگی اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه خواهرن کرمان با بیان این‌که مادران و همسران در درون خانواده تأثیرگذارترین افراد در ترویج سبک زندگی اسلامی هستند، گفت: ترویج امر به معروف و نهی از منکر شاخصه اصلی سبک زندگی اسلامی است.
 سبک زندگي اسلامي

خانم علی مرتضی، مدیر حوزه علمیه خواهران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، ترویج امر به معروف و نهی از منکر را از شاخص های مهم سبک زندگی اسلامی برشمرد و گفت: سبک زندگی اسلامی بدون اهتمام فردفرد جامعه برای اصلاح امور محقق نمی شود.

 

علی مرتضی بیان داشت: مادران و همسران در درون خانواده باید خود در مرحله ی اول عامل اصلی ترویج مؤلفه های سبک زندگی اسلامی باشند؛ یعنی خود در عمل به آنچه که مدنظر اسلام و آموزه های قرآنی برای یک زندگی متعالی است پایبند شوند.

 

وی اصلاح مسیر جامعه را لازم و از ابزار اصلی تحقق سبک زندگی اسلامی خواند و یادآور شد: سبک زندگی اسلامی بدون اهتمام همه ی افراد جامعه برای اصلاح فردی که در نهایت اصلاح ساختارهای مختلف جامعه را در پی خواهد داشت، محقق نمی شود، در این میان نیز نباید از تاثیر مهم سبک زندگی وارداتی فرهنگ های بیگانه غافل شد که امروز از هرزمان دیگر در لایه های مختلف زندگی اجتماعی و فردی افراد رخنه کرده اند.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دومین مرحله برای تحقق سبک زندگی اسلامی در خانواده آموزش به فرزندان است، تصریح کرد: مادران زمانی می توانند الگوی خوبی برای این امر تلقی شوند که به زوایای مختلف سبک زندگی اسلامی از جمله نحوه پوشش، رفتار، گفتار، عمل به واجبات، دوری از محرمات، چگونگی تعامل با اطرافیان و بسیاری از مسائل دیگر در عمل آنها عینیت پیدا کند تا بتوانند از طریق رفتا رعملی آن را به دیگران آموزش دهند.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران امربه معروف و نهی از منکر را از شاخص های سبک زندگی اسلامی دانست و اضافه کرد: ما زنان در محیط خانواده در نقش مادری و همسری خود همانند یک تابلوی تصویر برای کودکان هستیم که تمامی حرکات و رفتارهای ما بدون هیچ کم و کاستی از سوی فرزندان الگو برداری می شود. پس برای اینکه تربیت کننده نسل معتقد و پایبند در یک سبک زندگی متعالی و منطبق با آموزه های دینی باشیم باید خودمان اصول را رعایت کنیم و سپس انتظار داشته باشیم تا فرزندانمان نیز آن را رعایت کنند.

 

علی مرتضی تناقض گویی و ایجاد تضاد در عمل و گفتار والدین را یکی از آسیب های جدی در سیر تحقق کامل و درست تربیتی دینی عنوان کردو افزود: با این روش نمی توان انتظار داشت که نسل های بعدی رویکردشان در عمل و رفتار مطابق آموزه های اسلامی باشد./9705/ت302/ح

ارسال نظرات