عید فطر آغازی برای بندگی است
حجت الاسلام حجت الله مشّی مسؤول آموزش سپاه ناحیه امام رضا(ع) قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در رابطه با پیام اجتماعی عید سعید فطر گفت: از نظر اجتماعی همین که افراد جامعه بعد از یک ماه روزه داری و ارتباط معنوی با خدا در روز عید در یک جا جمع میشوند و شادی خود را با یکدیگر تقسیم میکنند میتواند تبعات مثبتی در جامعه داشته باشد.
وی با توجه به پیام سیاسی نماز عید فطر عنوان داشت: زمانی که مؤمنان در یک مکان جمع میشوند سبب یأس دشمن از نفوذ در آنها میشود و از طرف دیگر یک نوع اتحاد و همبستگی را ایجاد میکند.
مسؤول گروه تبلیغی شیفتگان ولایت با اشاره به جنبه عبادی نماز عید فطر ابراز داشت: عید فطر نقطه تجلیلی است که خداوند برای یک ماه بندگی قرار داده است و همچنین تشویقی است برای کسانی که توانستند از برکات این ماه بهرهمند شوند.
وی با تأکید بر این که عید فطر را نباید به عنوان یک اختتامیه و پایان تلقی کرد، افزود: عید فطر یک آغاز برای بندگی است که انسان باید با اندوختهای که در این ماه و شبهای قدر برای خود ساخته است و سرنوشت یک سال خود را رقم زده است، سال خود را آغاز کند و با حفظ آثار معنوی این ماه مسیر بندگی را ادامه دهد.
حجت الاسلام مشّی با بیان این که انسان هیچ گاه بینیاز از خدا و هدایت نیست، افزود: بعد از ماه مبارک رمضان مأموریت بندگی انسان تمام نمیشود بلکه قالب آن تغییر میکند؛ و همان مباحثی که در ماه رمضان رعایت میشد مانند نماز جماعت و قرائت قرآن و دیگر مباحث را در برنامه سالانه خود قرار دهد.
وی با بیان این که تمام نهادهایی که مسؤولیت فرهنگی دارند باید جامعه را در طول سال هدایت کنند و در مسیر بندگی قرار دهند، افزود: ائمه جمعه طوری رفتار کنند که مردم آنها را به عنوان پدر معنوی خود قبول و به آنها اعتماد کنند و ائمه جمعه همچنین باید مانند یک پدر برای جامعه دلسوزانه تلاش کنند و این انگیزهها و همدلیها راایجاد و تقویت و حراست کنند./843/ت302/ی