گزارش هفتهنامه اکونومیست درباره تداوم وضعیت اسفناک مسلمانان روهینگیا
به گزارش خبرگزاری رسا، اکونومیست در شماره این هفته خود با درج مقالهای نوشت: مقامات 18 کشور آسیایی همچنین نمایندگان سوئیس، آمریکا و تعدادی از نهادهای وابسته به سازمان ملل روز 8 خرداد ماه، اجلاسی را در پایتخت تایلند برگزار کردند.
این مقاله با عنوان «همچنان در خطر جدی»، به گزارشهای اخیر در مورد مهاجرانی که در شرایط خطرناک در اقیانوس هند سرگردان شدهاند و نیز کشف گورهای دستهجمعی مهاجران پرداخت.
در این مقاله آمده است: بحران مهاجران زمانی آغاز شد که تایلند، مالزی و اندونزی که مقاصد بالقوه پناهجویان روهینگیا بودند از پذیرش قایقهای آنان سر باز زده و آنها را در شرایط بسیار خطرناک در دریا رها کردند.
مقاله اکونومیست افزود: شرکتکنندگان در اجلاس بانکوک بیانیههایی را در مورد نگرانی عمیق نسبت به این وضعیت صادر کرده و خواستار تشکیل یک گروه ضربت، افزایش ارتباطات، گسترش تبادل اطلاعات و همکاری میان آژانسهای اجرای قانون برای رسیدگی به این مسئله شدند.
از سوی دیگر نمایندگان میانمار در این نشست، از سازمان ملل و جامعه جهانی به خاطر اعلام میانمار به عنوان ریشه بحران مهاجرت انتقاد کردند.
این در حالی است که مهاجران روهینگا در حقیقت از رفتار هولناک دولت و مردم میانمار فرار میکنند.
در بخش دیگری از این مقاله تاکید شده است: شاید شبکههای قاچاق انسان موقتاً کار خود را تعطیل کرده باشند اما به محض اینکه مردم ناامید مجبور به فرار شوند، این شبکهها دوباره پدیدار خواهند شد./982/ب101/د