مهمترین برکت مسابقات بینالمللی قرآن، افزایش الفت بین مسلمانان است
مولوی گلمحمد سالارزهی، مدرس و مسؤول ترویج قرآن حوزه علمیه اهل سنت زاهدان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، گفت: برگزاری مسابقات قرآنی برکات فراوانی برای جامعه اسلامی به ارمغان میآورد که یکی از آنها، افزایش وحدت و الفت بین برادران شیعه و سنی است.
وی بیان کرد: جلسات قرآنی چه به صورت محافل انس با قرآن و چه به صورت مسابقات، سبب میشود تا نسل جوان ما بیشتر با آیات وحی انس بگیرند و خوشبختانه کشور ایران در این زمینه پیشقدم است.
وی ضمن تقدیر از عملکرد اداره اوقاف در اجرای برنامههای قرآنی، افزود: یکی از اقدامات درخور تحسین اداره اوقاف، برگزاری مسابقات قرآنی در بالاترین سطح و دعوت از قاریان برجسته بینالمللی و کشوری است.
مولوی سالارزهی اظهار کرد: جمهوری اسلامی در برگزاری مسابقات قرآنی در سطح جهان، بسیار برجسته و تحسینبرانگیز عمل میکند و از سوی دیگر، اداره اوقاف و امور خیریه بیش از 30 سال است که چه از لحاظ تعداد شرکتکنندگان و چه از لحاظ کیفیت اجرا، بالاترین سطح مسابقات را برگزار میکند.
وی افزود: این مسابقات مورد استقبال چشمگیر مسلمانان از کشورهای مختلف قرار میگیرد، به طوری که امسال میبینیم نمایندگانی از 81 کشور دنیا از جمله مصر، پاکستان، بنگلادش و عربستان حضور یافته و همین حضور قاریان سرشناس بینالمللی در این مسابقات، خود بیانگر اهمیت و جایگاه ارزشمند آن است.
مدرس دارالعلوم اهل سنت زاهدان در پایان ابراز داشت: برپایی مسابقات قرآنی در سطوح مختلف میتواند تا حد زیادی در نهادینه کردن مفاهیم قرآنی در جامعه مؤثر باشد، از این رو هر چه با کیفیت و وسعت بیشتری برگزار شود، تأثیرگذارتر خواهد بود./831/ت302/ح