نگاهی به کتاب «از افسانه یهودی ستیزی تا واقعیت اسلامستیزی»
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از بوستان کتاب، مهدی محدثی، مدیر روابط عمومی بوستان کتاب معرفی مفصلی از کتاب «از افسانه یهودی ستیزی تا واقعیت اسلامستیزی» در دنیا ارائه کرد و گفت: پدیده «یهود ستیزی» و اثبات واقعیت یا افسانه بودن آن، هر از گاهی ذهن مورخان و نویسندگان را به خود مشغول ساخته است. هر چند آثار مختلفی درباره این پدیده منتشر شده، ولی میتوان گفت این اثر یکی از کاملترین آثار درباره یهودستیزی است.
محدثی در توضیح بخش اول بحث یهودستیزی -که ابعاد و جوانب مختلف آن بررسی و دیدگاههای مخالف و موافق این پدیده تبیین شده است - گفت: دراین کتاب ضمن بیان دیدگاههای صهیونیسم درباره «هالوکاست» و سوء استفاده اسراییل از آن، این پدیده به صورت منطقی و علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، دیدگاه قرآن درباره یهودیت، روابط یهود با اسلام و مسیحیت و نیز بررسی «یهودستیزی نوین» و مصادیق آن در غرب از دیگر مباحث مهم این اثر است.
وی افزود: اثر حاضر از یک مقدمه مفصل و سه بخش تشکیل شده است؛ در مقدمه به جامعه شناسی الهی ادیان در قرآن، جامعه شناسی قوم یهود در قرآن، گوساله پرستی، احساس برتری جویی و خود محوری یهودیانپرداخته است.
در بخش نخست این کتاب، پیشینه یهودستیزی از زمان پیش از قرون وسطی تا قرن بیستم در آلمان و نیز روابط بین دینی یهودیت و مسیحیت و بحران هویت در یهودیان بررسی گردیده است.
بخش دوم، که خود از سه فصل مستقل و مفصل تشکیل شده، به یهودستیزی نوین در غرب، یهودستیزی در قارههای دنیا، بررسی اتهام یهودستیز بودن مسلمانان و اسلام، آرای مبتنی بر قرآن و نقد یهودستیزی از درون به تفصیل پرداخته است.
و بالاخره بخش سوم، با عنوان تجدیدنظرطلبی؛ افشای مظلوم نمایی صهیونیسم نام دارد که در فصول چهارگانه، به عقاید منکران و تجدیدنظرطلبان هولوکاست، بررسی منطقی و علمی پدیده هولوکاست اشاره کرده و هولوکاست را ابزاری برای تجارت و سودجویی صهیونیسم دانسته است.
محدثی تصریح کرد: علاقهمندان جهت تهیه این کتاب وزین و گرانسنگ، میتوانند با شماره تلفن 7 ـ 37742155 ـ 025 تماس بگیرند یا به سایت www.bustaneketab.com مراجعه کرده؛ با خرید اینترنتی از تخفیف ویژه برخوردار شود.
چاپ اول کتاب از افسانه یهودستیزی تا واقعیت اسلام ستیزی در دنیا، با شمارگان 1150 نسخه، در 844 صفحه، به قیمت 44 هزار تومان از سوی مؤسسه بوستان کتاب با همکاری موسسه مطالعات و تحقیقات بین المللی ابرار معاصر شاخه خراسان منتشر شده است./998/د102/ق