۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۳
کد خبر: ۲۵۴۹۳۸
استاد حوزه و دانشگاه:

توافق به نتیجه برسد یا نرسد، ایران پیروز است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه گفت: آمریکا که به دنبال منزوی کردن ایران و تبدیل آن به یک کشور مطیع و مستعمره است در این راه شکست خورده و هم از موضع ضعف به پای میز مذاکره آمده که این موضوع یکی از نتایج خوب مذاکرات است.
حجت الاسلام حبيب يوسفي

حجت الاسلام حبیب یوسفی، استاد حوزه و دانشگاه درگفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب فرمود همه باید هوشیار باشند و افراد نظرات خود را به مسؤولان منتقل کنند، گفت: مذاکرات در نهایت به توافق کامل منتهی نخواهد شد، چرا که نه آمریکا حاضر است از خلق و خوی استکباری خود دست بردارد و نه رهبر و ملت ایران زیر بار زورگویی ها و فشارهای آمریکا خواهند رفت، اما انجام مذاکره لازم و مفید است.

 

وی افزود: انجام مذاکرات و روشن شدن حقایق به نفع ملت و دولت ایران است، چرا که دشمنان با امکانات تبلیغاتی و دروغگویی و دغل بازی های خود، ایران را کشوری گفت‌وگو ناپذیر و جنگ طلب معرفی کرده بودند و صدای ما به جایی نمی رسید.

 

حجت الاسلام یوسفی ادامه داد: دشمنان به دروغ مدعی بودند که ایران سلاح های کشتار جمعی دارد و باید از آن ترسید و مدام بر این دروغ خود تأکید داشتند و قطعنامه علیه ایران صادر می کردند و متأسفانه برخی از مردم هم این ادعا را باور کرده و مسؤولان را مخفی کار عنوان می کردند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که مذاکرات هسته ای به همه جهانیان نشان داد که دشمنان ما دروغ می گویند، تا جائی که خود آنها اعتراف کردند که ایران بمب هسته ای ندارد، افزود: ملت های دنیا که عمق دشمنی آمریکا را نمی شناختند، در این مذاکرات فهمیدند که آمریکا در صورت توان، تمام پیچ و مهره های هسته ای ایران را از هم می پاشد و حتی انقلاب و استقلال ما را از بین می برد.

 

وی تأکید: توافق لوزان نهایی بشود یا نشود ما در مذاکرات پیروز هستیم، چرا که آمریکا می خواست ایران را در دنیا منزوی کند تا هیچ اسمی از ایران نباشد، اما امروز با شروع سخنان رهبر معظم انقلاب پیرامون مسائل مختلف، همه شبکه های دشمن برنامه های معمول خود را لغو کرده و فرمایشات رهبری ایران را به صورت مستقیم پخش می کنند که این موارد از دستاوردهای مذاکرات وعوامل مربوط به آن است.

 

رهبری اجازه عبور از خط قرمزهای نظام را نخواهد داد

وی مقاومت مردم در برابر دشمن و تحریم ها، تیزبینی وهشدارهای رهبر معظم انقلاب به جامعه جهانی و دشمنان و رهنمودهای لازم به مسؤولان و هماهنگی مسؤولان در مسأله مذاکرات را از عوامل موفقیت عنوان کرد و افزود: عقب نشینی دشمن از بعضی از مواضع قبلی به جهت هماهنگ شدن مردم و مسؤولان در برابر آنها و تجربه و توانمندی تحسین برانگیز تیم مذاکره کننده نیز از دیگر عوامل موفقیت در مذاکرات است.

 

حجت الاسلام یوسفی با اشاره به انتخاب شعار دولت و ملت، همدلی و همزبانی از سوی رهبر معظم انقلاب، تأکید کرد: این عوامل موفقیت باید با قدرت بیشتر تقویت شوند که لازمه آن محقق شدن شعار سال است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: سابقه فعالیت های وزیر امور خارجه و مسؤولان مذاکره کننده نشان می دهد که از خطوط قرمز نظام عبور نشده و نخواهد شد، چرا که مسؤولان ما مؤمن و مطیع رهبری هستند و رهبر معظم انقلاب نیز راجع به خط قرمزها بسیار حساس بوده و اجازه نخواهند داد که در مذاکرات به اصول نظام خدشه وارد و عزت ملت شریف و نجیب ایران لکه دار شود.

 

وی افزود: البته در جزئیات تفاهم نامه لوزان مشکلاتی وجود دارد که باید متخصصان فن و مسؤولان سیاسی و مردم، همه با هم همفکری و همکاری کنند تا اگر توافقی انجام شود، بتواند بیشترین حقوق ملت را احیا کند.

 

با اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی به استقلال اقتصادی می رسیم

وی با اشاره به این که آنچه مسلم است عمده مسائل اقتصادی هر کشور بسته به نوع اندیشه و مدیریت و استفاده بهینه از منابع انسانی آن کشور است، افزود: البته عوامل دیگری از قبیل ذخایر معدنی، وجود آب و هوای مناسب، پهناوری کشور، دسترسی به آب های آزاد، و ژئوپلتیک بودن سرزمین و امثال این ها در بهبود مسائل اقتصادی هر کشوری دخالت دارد.

 

به گفته وی، در کشور ایران به لطف خداوند هم ذخایر معدنی و هم شرایط آب و هوایی و هم نیروی انسانی متفکر و متخصص و شرایط لازم دیگر وجود دارد، بنا بر این باید با اندیشه قوی و مدیریت صحیح از این منابع بهره برداری کرد و کشور را آباد کرد.

 

وی افزود: تمام عوامل مذکور در طرح اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبری ابلاغ شده، موجود است و این دولت و ملت هستند که باید با اندیشه و تفکر و بهره گیری از نیروهای متخصص و همدلی و همکاری و مدیریت جهادی کشور را به اوج شکوفائی برسانند و برای همیشه، استقلال اقتصادی کشور را مانند استقلال سیاسی نهادینه کنند.

 

حجت الاسلام یوسفی با اشاره به این که تحریم های اقتصادی و مالی و بانکی دشمنان بی اثر در اقتصاد ما نیست، افزود: اگر اقتصاد مقامتی را درست دریابیم و اجرا کنیم، در دراز مدت خواهیم دید که تحریم ها به سود ما هم بوده است، از این رو با استقلال ما، دیگر دشمنان نمی توانند ایران را با مسایل اقتصادی تهدید کنند.

 

دشمن مجبور به عقب نشینی در برخی خواسته های مستکبرانه خود شده است

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: بلوک غرب به رهبری آمریکا و اسرائیل، دشمنان ایران بوده و هستند و لحظه ای از دشمنی خود دست بر نمی دارند و نباید از دشمن توقع لطف و کمک داشت، از این رو انجام مذاکره برای آن است که ما می خواهیم حرف حق خودمان را به دنیا ثابت کنیم و از حق مسلم و دست آوردهای بومی خودمان برای پیشرفت استفاده کنیم و دشمن نیز می خواهد مانع از استیفای حقوق واقعی ما شود که نزدیکترین و کم هزینه ترین راه انجام مذاکرات است.

 

وی افزود: البته راه های پرهزینه تر و غیر ممکن برای دشمنان درگیری نظامی و استمرار فشارهای اقتصادی است که حال فهمیده اند آن دو گزینه غیرممکن و یا بسیار سخت تر و پرهزینه تر است، از این رو به مذاکره روی آورده اند و در مواردی هم از خواسته های مستکبرانه خود عقب نشینی کرده اند.

 

به گفته وی، انجام مذاکره برای ایران اسلامی نیز بهترین راه است، چرا که تا حد امکان به اصول کلی نظام لطمه ای وارد نمی شود و برای پیشرفت ها هزینه کمتری می شود.

 

وی دو طرف را در مذاکرات جدی دانست و گفت: باید به عواملی که دشمن را به مذاکره وادار کرده است دقت کنیم، چرا که اگر ما قدرت دفاعی ضعیفی داشتیم، آنها به راحتی با دخالت نظامی کار خود را پیش می بردند، اما توان نظامی و دفاعی و تجربه هشت سال مقاومت در جنگ تحمیلی به دشمن این درس را داده است که این راه غیر ممکن و پرهزینه است، از این رو باید توان دفاعی خود را روز به روز تقویت کنیم که به تعبیر روایات «ومن لم یکن ذئباً اکلته الذاب»، یعنی در این جهان جنگل مآب هرکس گرگ نباشد گرگ ها او را می خورند.

 

ایستادگی و مقاومت ملت، عامل عجز دشمن و اقتدار تیم مذاکره کننده است

حجت الاسلام یوسفی گفت: عامل دیگر ناتوانی دشمن، مقامت ملت دربرابر فشارهای اقتصادی و تحریم ها و تهدید و تبلیغات آنان است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: دشمن در صورت توان با تحریم ها و فشارهای اقتصادی، ملت و کشور ما را از پای درمی آورد و به هیچ وجه مذاکره نمی کرد و به همان راه خود ادامه می داد، اما با متضرر شدن خود و از پای در نیامدن و تسلیم نشدن ایران و ترس از اقتصاد مقاومتی ایران و منتهی شدن به شکوفایی اقتصادی، انجام مذاکره را انتخاب کرد.

 

وی تأکید کرد: همه باید بداند که مقاومت ملت و پشتیبانی از نظام و رهبری و ید واحده بودن دولت و ملت، عامل قدرت تیم مذاکره کننده است و دیپلمات های ما نیز بدانند که اگر توافق هم امضا نشود، ملت می ایستند و به دولت فشار نمی آورند و با همدلی و همکاری کشور را به پیش می برند که این خود سبب اقتدار تیم مذاکره کننده ایران است.

 

به گفته وی، تیم مذاکره کننده باید با نهایت درایت و تجربه و داشتن افکار قوی و گرفتن دیدگاه های همه دلسوزان کشور، خودرا خوب مجهز کرده تا دشمن نتواند در مذاکرات فریبکاری کند.

 

حجت الاسلام یوسفی با اشاره به این که تجربه نشان داده است آمریکا و غرب عهدشکن هستند وبه پیمان های خود عمل نمی کنند، افزود: دشمن در صورت توان عهد شکنی خواهد کرد، از این رو با اقتدار، همدلی و همزبانی ما، دشمن مجبور به وفای عهد خواهد شد، چرا که شکستن پیمان برای آنان مضرات بیشتری خواهد داشت./1307/ت301/ب4

ارسال نظرات