۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۴
کد خبر: ۲۴۹۲۲۱
در قم؛

شیوه‌های مدیریت در هیأت‌های مذهبی بررسی شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر کانون رهپویان وصال شیراز به بررسی شیوه‌های مدیریت در هیأت‌های مذهبی پرداخت و گفت: مدیران هیأت‌ها باید دغدغه‌های جامعه خود را به خوبی شناخته و از مداحان و سخنران‌ها بخواهند مطالب خود در راستای حل این دغدغه‌ها مطرح کنند.
حجت الاسلام انجوي نژاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد انجوی نژاد مدیر کانون رهپویان وصال شیراز عصر روز گذشته در همایش هیأت های برگزیده و محوری کشور که در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، درباره مسأله مدیریت در هیأت های مذهبی سخن گفت.
 
مدیر کانون رهپویان وصال شیراز در بررسی شیوه های مدیریت در هیأت های مذهبی گفت: در حالی که اکثریت از وضع موجود گلایه مند هستند مدیران هیأت ها باید تحریک شوند تا با فعالیت بیشتر مشکلات هیأت ها را مرتفع کنند.
 
حجت الاسلام محمد انجوی نژاد مدیر را کسی دانست که بتواند نخبگان را بچرخاند و ادامه داد: در بعضی از موارد حتی در مدیران کشوری دیده می شود که در بین مردم حضور می یابند که با آنان ارتباط برقرار کنند در حالی که یک مدیر باید نخبگان زیر دست خود را مدیریت کند.
 
وی مدیریت نخبگان را تشریح کرد و گفت: سلایق یک مدیر برآیند سلایق نخبگان زیر دست خود است؛ که این برآیند سلایق را عقل و خرد جمعی می نامند؛ مدیران هیأت باید بدانند که در هیأت خود مبسوط الید بودن بی معنی است.
 
مدیر کانون رهپویان وصال شیراز هیأتی دارای شرکت کنندگان با سن و سال یکسان را ضعف اجتماعی هیأت خواند و ابراز داشت: وجود افکار یک دست نیز عدم مدیریت نخبگان را نشان می دهد که نتوانسته سلایق و افکار مختلف را دور هم جمع کند.
 
حجت الاسلام محمد انجوی نژاد به خواست رهبر معظم انقلاب در زمینه سال فرهنگ اشاره کرد و گفت: متأسفانه ما در این سال نتوانستیم آن طور که باید و شاید حتی در حد و اندازه محله خود فرهنگ سازی کنیم.
 
وی کمبود در محتوا را سبب گرایش مدیران هیأت ها به ابزارها عنوان کرد و افزود: مدیران بیشتر قصد دارند تا با استفاده از ابزارهای مادی و انسانی مانند فیلمبرداری و صوت و دکور مردم را به سمت هیأت خود جذب کنند.
 
مدیر کانون رهپویان وصال شیراز ادامه داد: حالا که حسینیه ها خالی شد و هیأت های مذهبی با دکور و فیلم برداری و دستگاه های صوت چند میلیونی پر شد پس سعی کنید در بحث محتوا نیز قوی شوید؛ هیأت هایی که هفتاد میلیون برای یک جلسه خرج می کنند آیا به محتوا نیز اهمیت خاص خود را داده اند.
 
حجت الاسلام محمد انجوی نژاد با انتقاد دوباره از مدیران ابزار گرا اظهار داشت: نسبت مخارج انجام شده برای هیأت و تبلیغات آن را در نظر بگیرید و بازدهی هیأت خود را بسنجید؛ چرا باید هیأتی که طالب پر کردن دویست و پنجاه متر فضا است شش هزار متر بنر تبلیغ کرده است.
 
وی گفت: هیأتی که تنها با ابزار توانسته مردم را دور خود جمع کند در صورت نبودن آن نیز مردم را از دست خواهد داد؛ ابزار لازم برای هیأت امام حسین (ع) تنها یک چهارپایه کافی است.
 
مدیر کانون رهپویان وصال شیراز مدیران هیأتی را به توجه به محتوا ترغیب کرد و توضیح داد: برای شناخت سخنران و مداحی که دعوت کرده اید وقت بگذارید و سوابق او را بشناسید؛ از او بخواهید که مطالب مورد نیاز را در جلسه مطرح کند.
 
حجت الاسلام محمد انجوی نژاد تشریح کرد: شما باید دغدغه های جامعه خود را بشناسید و از مداح و سخنران خود بخواهید که سخنانشان در راستای حل دغدغه جامعه ای باشد که در جلسه هیأت شرکت کرده اند.
 
وی افزود: مردم وقتی مشکلات و دغدغه هایشان در هیأت حل شود بیشتر رغبت به خرج می دهند تا در این جلسات شرکت کرده و استفاده کنند.
 
مدیر کانون رهپویان وصال شیراز توصیه کرد: از دعوت سخنرانانی که در هیأت ها درباره همه خوب صحبت می کنند و باعث می شوند که مردم آن هیأت را دوست داشته باشند بپرهیزید؛ سعی شود از سخنرانانی استفاده شود که مردم را از عاقبت اعمالشان می ترسانند به نحوی که آنها را به فکر توبه انداخته ولی از آن طرف از درگاه خداوند متعال و هیأت ها نترسند.
 
حجت الاسلام محمد انجوی نژاد در پایان خواستار شد: هر چند ابزار برای هیأت ها مفید است اما مدیران هیأت ها سعی کنند تا بیش از ابزار به محتوا و حل دغدغه های مردم توجه خاص داشته باشند./836/پ202/ی
ارسال نظرات