۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
کد خبر: ۲۴۷۹۵۹
آیت‌الله علم‌الهدی:

قوه قضاییه برخورد قاطع با مفسدان را درباره وابستگان برخی خانواده ها نیز ادامه دهد

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله علم‌الهدی گفت: این‌که جلوی مفسد را گرفتند و فرد مفسد را معرفی کردند، دلالت بر قدرت و قاطعیت نظام دارد، نظام آن‌قدر اقتدار دارد که گریبان هر مفسدی را در هر مقام و موقعیتی که باشد، بگیرد.
آيت الله علم الهدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس به سالروز صدور فتوای تاریخی تحریم تنباکو از سوی میرزای شیرازی اشاره کرد و گفت: امروز، سالروز صدور فتوای تحریم تنباکو به‌وسیله مرحوم میرزای شیرازی است که نمایشی از اقتدار دین در مقابله و مبارزه با استعمار شیطانی بریتانیا در آن روزگار بوده است.

 

وی، این فتوا را مقابله به‌وسیله اقتصاد مقاومتی دانست و ادامه داد: دشمن توطئه شیطانی خود را در قرارداد استعماری، اقتصادی و تجارتی تحت عنوان قرارداد رژی عملی کرد تا به‌وسیله آن، انگلیس بتواند کشور را تصرف کند و در اختیار قدرت استعماری خود قرار دهد.

 

خنثی شدن توطئه تصرف ایران با فتوای تحریم تنباکو

امام‌جمعه مشهد مقدس به ورود نیرو و سلاح جنگی به کشور توسط انگلستان اشاره و بیان کرد: آنان به‌عنوان این‌که باید از انبارهای تنباکو خود محافظت کنند، مشغول ساخت پادگان شدند و به اسم حفاظت از مزارع تنباکو و تأمین امنیت اموالشان، قبضه‌های توپ وارد کشور کرده بودند تا به این وسیله ایران را تصرف کنند.

 

وی با یادآوری این‌که تحریم تنباکو، قرار گرفتن مقاومت شیعی ایرانی در برابر استعمار و استکبار بود، خاطرنشان کرد: مرحوم میرزای شیرازی با صدور این فتوا که کشت، برداشت و استعمال تنباکو حرام و در حکم محاربه با امام زمان (عج) است، تمام نقشه دشمن را نقش بر آب کرد؛ درواقع، این حرکت یک اقتصاد مقاومتی بود که این عالم با ابزار اقتصاد مقاومتی شیعه ایرانی را به جنگ و مقاومت در برابر توطئه استعماری و استکباری دشمن وادار کرد.

 

پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی برای مقابله با استعمار

عضو خبرگان رهبری به شرایط اقتصادی و اتکای برخی زندگی‌ها به کشت و فروش تنباکو اشاره و عنوان کرد: اگر مردم بخواهند کشت تنباکو نداشته باشند، باید از یک محصول کشاورزی رایج و پرقیمت صرف‌نظر کنند و ترک قلیان یعنی ترک کردن یک اعتیاد رایج در همه اقشار و خانواده‌ها که نیاز به ریاضتی سرسختانه دارد، تحریم تنباکو یعنی اجرای اقتصاد مقاومتی و ترک یک اعتیاد رایج که از این طریق در مقابل استعمار بایستند.

 

وی، به موردتوجه قرار دادن الگوی اقتصاد مقاومتی از سور رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: این الگو از سال گذشته مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و به‌عنوان یک راهبرد کوبنده، برنده و مقاوم‌ساز در برابر تهاجم دشمن در جریان تحریم‌ها به مردم و دولت اعلام شد.

 

آیت‌الله علم‌الهدی به ابلاغ رسمی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به مسؤولان و دولت از سوی رهبری اشاره و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی سلسله‌ای از مؤلفه‌ها است که بخشی از آن مربوط به مردم بوده که باید انجام دهند و بخشی از آن نیز به عهده دولت است؛ رهبر انقلاب فرمودند: «اجتناب از اسراف، اجتناب از هزینه‌های زیادی، مخارج زیادی در زندگی و تنظیم بازار» حرکت مردمی به سمت اقتصاد مقاومتی است.

 

مصرف کالای خارجی باعث تعطیلی کارخانه‌های داخلی می‌شود

وی تصریح کرد: تنظیم بازار از سوی مردم به این معناست که نوع خارجی کالایی که در داخل کشور تولید می‌شود و موجود است را نخرند؛ در ارزیابی عملکرد خود در زندگی و حرکت به‌سوی تحقق اقتصاد مقاومتی، چه اندازه شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی را در زندگی خود پیاده کرده‌اید؟ آیا کالای خارجی نخریدید؟ موضوعی که تولید ما را دچار مشکل کرده، باعث شده کارخانه‌ها یکی پس از دیگری تعطیل شوند، سیل کارگر بی‌کار و عائله‌مند گرسنه را روی دست نظام گذاشته است، مسئله بِرندهای خارجی و مصرف کالاهای خارجی در بازار کشور است.

 

امام‌جمعه مشهد مقدس علت افزایش مراکز رفاهی، تفریحی و تجاری را زیان ده بودن سرمایه‌گذاری در بخش تولید دانست و تأکید کرد: وقتی بنا شد بازار کشور ما در اختیار کالای خارجی باشد و کالایی که در کشور تولید می‌شود از سوی مردم مصرف نشود، کارخانه‌ها و تولیدکنندگان ورشکست می‌شوند و سرمایه‌ها را در جهت تجارت، توسعه رفاه و در جریان توسعه تجمل مصرف می‌کنند.

 

توسعه رفاه با توسعه ولنگاری همراه شده است

وی افزود: یک سرمایه‌دار می‌بیند سرمایه‌اش در تولید و کارخانه ضرر می‌دهد اما در مجتمع تجاری برای او سود دارد پس یک مرکز تفریحی ساخته و میلیاردها تومان برداشت می‌کند؛ از طرف دیگر، توسعه تجمل و توسعه رفاه با توسعه لاابالی‌گری و ولنگاری برای نسل جوان همراه شده است که باعث بالا رفتن سطح زندگی‌ها، ایجاد عیش‌ها، نوش‌ها و گردش‌های پرهزینه‌ای شده خانواده‌ها را به چالش انداخته است.

 

آیت علم‌الهدی در ادامه به وظایف دولت در عرصه تحقق اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: بخشی از اقتصاد مقاومتی نیز مربوط به دولت و مجلس است؛ دولت بودجه سال 94 را تنظیم کرد، مجلس آن را تلفیق کرد و به همراه دولت اعلام کردند، باید نمایندگان مجلس و کارگزاران دولت به مردم اعلام کنند که اصول و جریان اقتصاد مقاومتی و شاخصه‌های آن‌که رهبری تعیین کردند، چه اندازه در بودجه رعایت شده است؟ باوجود تأکید رهبر معظم انقلاب بر استفاده از ظرفیت‌های داخلی، چه اندازه بر ظرفیت‌های داخلی کشور ازنظر رشد علم و فن‌آوری، توسعه علم و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید شده است؟

 

رهنمودهای رهبری مطالبه مردم است

وی با تأکید بر این‌که رهنمود رهبر معظم انقلاب، مطالبه مردم است، تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون چقدر اتومبیل و لباس خارجی وارد کشور شد؟ چه اندازه دروازه‌های قاچاق به روی کالای خارجی باز ماند و کارخانه‌های قند و شکر در بسیاری از نقاط کشور تعطیل شد؟ همه این‌ها در مقابل چشم وزارت تجارت و صنعت؟

 

عضو خبرگان رهبری با تمجید از دستگاه قضایی کشور به‌واسطه برخورد با مفسدان اقتصادی، خاطرنشان کرد: در سالی که رهبری به‌عنوان مدیریت جهادی نام‌گذاری کردند، شاهد قضاوت‌های قاطع در قوه قضاییه نسبت به مفاسد اقتصادی بودیم که حتی در برابر چهره‌ها نیز ملاحظه نکرده و قاطعانه قضاوت کردند اما یک عده سیاه نمایی می‌کنند که وضعیت کشور نابسامان است اما باید گفت که این‌طور نیست.

 

برخورد با مفسدان اقتصادی نشان از قاطعیت نظام دارد

وی با اشاره به این‌که ایستادگی در برابر مفسدان اقتصادی بر قدرت نظام دلالت دارد، یادآور شد: این‌که جلوی مفسد را گرفتند و فرد مفسد را معرفی کردند، دلالت بر قدرت و قاطعیت نظام دارد، نظام آن‌قدر اقتدار دارد که گریبان هر مفسدی را در هر مقام و موقعیتی که باشد، بگیرد.

 

آیت‌الله علم‌الهدی ضمن ابراز امیدواری از ادامه مسیر مقتدرانه قوه قضاییه در برخورد با مفسدان اقتصادی، خاطرنشان کرد: امیدواریم این تداوم قاطعیت نسبت به پرونده برخی وابستگان به خانواده‌ها و برخی از افراد مفسد اقتصادی که در جریان است، ادامه پیدا کند و بر امید مردم افزوده شود./9315/پ201/ج

ارسال نظرات