کشورهای اسلامی مانع پخش رسانههای افراطی شوند
عدنان منصور، وزیر امور خارجه و سفیر پیشین لبنان در ایران، در گفت و گو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری رسا، ابرازداشت: برخی شبکه های ماهواره ای فعالیت هایی فراتر از تکفیر و تحریف را دنبال می کنند و با تشویق کشتار و ترور در حال آسیب رسانی به کشورهای اسلامی هستند.
وی افزود: ترویج تفرقه و دعوت به تنش و درگیری، عمده فعالیت های بوده که این رسانه های افراطی به صورت شبانه روزی آن را ارائه می دهند.
منصور تصریح کرد: این رسانه های غیر متعهد و بدون وجدان کاری اکنون بی هیچ مانعی در حال پخش سموم خود هستند.
وزیر امور خارجه و سفیر پیشین لبنان در ایران تکفیری ها را افرادی بی دین توصیف و عنوان کرد: این افراد از اسلام به عنوان پوششی برای فعالیت های غیر انسانی خود استفاده می کردند در حالی که اسلام از اعمال آن ها بیزار است.
منصور با بیان این که برای حل این مشکل نیاز به یک راهکار داخلی و یک راهکار خارجی و بین المللی داریم، گفت: رسیدگی به کار این رسانه ها و توجه به نظام آموزشی راهکار نخست و همکاری بین المللی کشورهای اسلامی برای توقف پخش این رسانه های افراطی راهکار دوم برای حل این مشکل است.
وی برگزاری همایش های بین المللی را مهم توصیف و عنوان کرد: نباید گذاشت که مصوبات این همایش های بین المللی تنها به عنوان جوهری بر روی کاغذ بماند بلکه علما، فقها، کارشناسان دینی و سیاسی و مسؤولان هر کدام بر اساس مسؤولیت خود باید به صورت عملی این مصوبات را دنبال کنند.
منصور تصریح کرد: اگر بخواهیم در جهانی بدون تنش و درگیری زندگی کنیم ابتدا باید صداهای تفرقه انگیز را خاموش کنیم و نظام آموزشی فرزندان خود را تغییر دهیم.
وی افزود: در این زمینه دولت های اسلامی باید بر اساس توانمندی های خود راهکارهای مناسب را انتخاب و برنامه ریزهای کاربردی را انجام دهند.
این مقام لبنانی اظهارداشت: هنگامی که دولتی تصمیم بگیرد جلوی فعالیت رسانه ای افراطی را بگیرید، می تواند آن را به راحتی انجام دهد و این کار دشواری نیست.
نباید گذاشت جهان اسلام به مرکز افراط گرایی تبدیل شود
وزیر امور خارجه سابق لبنان اظهارداشت: افراط گرایان انسان نماهایی با افکار توحشی هستند، اظهارداشت: نباید گذاشت این افراد چهره اسلام را افراطی نشان دهند.
سفیر پیشین لبنان در ایران افزود: نباید گذاشت جهان اسلام به مرکز افراط گرایی شناخته شود؛ زیرا این خواسته دشمنان اسلام است.
منصور در ادامه ابرازداشت: گروه های افراطی وضعیت اسف باری برای مسلمانان در کشورهای عراق، سوریه، لیبی، افغانستان، مصر، یمن و لبنان به وجود آوردند؛ بنابراین کشورهای اسلامی برای برطرف کردن این وضعیت همکاری کنند.
تربیت نسلی میانه رو نیازمند نظام آموزش جدیدی است
وزیر امور خارجه و سفیر سابق لبنان ابرازداشت: برای تربیت نسلی که اعتدال را مسیر خود بداند و از افراط گری دوری کند نیازمند نظام آموزشی جدیدی است.
منصور گفت: اگر نسلی تندرو تربیت کنیم نباید انتظار آینده درخشانی داشته باشیم؛ زیرا این نسل عقایدی افراط گرا خواهد داشت که به برادری دینی ایمان ندارد.
وی در پایان گفت: دستیابی به وحدت نیازمند اتحادی نو میان همه مذاهب و فرقه های اسلامی است؛ زیرا جهان اسلام متعلق به همه مسلمانان دارد./9452/ب912/ک