نهضت سواد آموزی زمینه توسعه دینی و فرهنگی جامعه را فراهم کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائمشهر، حجت الاسلام والمسلمین علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری امروز در دیدار رییس و کارکنان سوادآموزی این شهرستان با بیان این که قبل از پیروزی انقلاب بی سوادان استعداد آموختن داشتند اما فرصت و امکانات وجود نداشت، گفت: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به یمن فرمان پر برکت امام راحل این فرصت برای آحاد جامعه مهیا است.
وی با بیان این که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی عنایت خاصی برای ریشه کنی بی سوادی داشتند، افزود: اصل فکر و هدف امام خمینی(ره) بسیار مقدس بود و کسانی که در خصوص سوادآموزی فعالیت می کنند نزد خداوند اجر بزرگی خواهند داشت.
نماینده مردم مازندران در خبر گان رهبری بیان داشت: یکی از راهکارهای با سواد کردن و ایجاد انگیزه برای سوادآموز، اهدا پاداش است که این امر در حال اجرا است.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با بیان این که با دوراندیشی و پیام تاریخی امام خمینی(ره) امروزﻣﺸﻌﻞ ﺳﻮاد در ﻣﺤﺮوم ﺗﺮﯾﻦ ﻧﻘﺎط ﮐﺸﻮر روﺷﻦ ﺷﺪه اﺳﺖ، خاطرنشان کرد: این اقدام تاریخی و ماندگار بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی زمینه رشد و پویایی جامعه اسلامی را فراهم کرد.
وی با بیان این که ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﻓﺮﻣﺎن ﺧﺪاوﻧﺪ ﺑﻪ ﺣﻀﺮت ﻣﺤﻤﺪ ﻣﺼﻄﻔﯽ(ص) در ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ اﻣﺮ ﺑﻪ ﺧﻮاﻧﺪن ﺑﻮده است، تصریح کرد: ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽﺧﻮاﻧﺪن و ﻧﻮﺷﺘﻦ از ﻋﻈﯿﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﻌﻤﺖ ھﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل ﺑﻪ اﻧﺴﺎن ھﺎ ارزاﻧﯽ داﺷﺘﻪ اﺳﺖ.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری سواد و علم آموزی اﯾﻦ ﻋﻨﺼﺮ ﺣﯿﺎت ﺑﺨﺶ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﻣﻮﺟب اﻧﺘﻘﺎل داﻧﺶ و ﺗﺠﺮﺑﻪ در ﺟﻮاﻣﻊ اﻧﺴﺎﻧﯽ را فراهم کند، بیان داشت: گسترش سواد آموزی در بخش های مختلف جامعه به حتم اﺛﺮات ﻣﺜﺒﺘﯽ در ﻣﮫﺎرت ھﺎی ﻓﺮدی و اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ اﻧﺴﺎن ھﺎ خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با بیان این که امروز شاهد رشد علم و دانش در آیینه تمام نمای نهصت انقلاب اسلامی هستیم، افزود: ﺧﺎرج ﺷﺪن زﻧﺎن و ﻣﺮدان از ﺟﮫﻞ و ﺑﯿﺴﻮادی و ارﺗﻘﺎء آﻧﺎن ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻼت ﻋﺎﻟﯽ ﻋﻠﻢ و ﻣﻌﺮﻓﺖ و ﭘﯿﻮﺳﺘﻦ ﺑﻪ ﭼﺮﺧﻪ ﺗﻮﻟﯽ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻧﻤﻮﻧﻪ ای خدمات ارزشمند نظام اسلامی به جامعه است.
امام جمعه قائمشهر در ادامه سخنان افزود: از زمان تشکیل نهضت سوادآموزی برای ایجاد فرصت یادگیری بزرگسالان تاکنون پیشرفت چشمگیری درراستای تحقق برخی از اهداف در نظر گرفته شده صورت گرفته است.
وی با بیان این که نهضت سواد آموزی در مدت فعالیت خود توانسته است افراد زیادی را در روستاها با سواد کند، افزود: بررسی ها نشان می دهد روستاییان بعد از باسوادی، سطح آگاهی و فرهنگ آنها ارتقای یافته و از طرفی از نظر انجام تکالیف عبادی و شرعی، تلاوت قرآن کریم، بهره گیری از احادیث نبوی و معصومین(ع) دچار تغییرات چشمگیر و مثبتی شده اند./950/پ202/ب1