۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۴
کد خبر: ۲۱۶۰۰۳

«مهرورزی» از سلسله کتاب‌های درسهایی از نهج البلاغه روانه بازار نشر شد

خبرگزاری رسا - به منظور شناساندن کلام و شخصیت حضرت علی علیه السلام کتاب «مهرورزی » از سلسله کتاب‌های درس هایی از نهج البلاغه در دو هزار نسخه و قطع رقعی از سوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی روانه بازار شد.
کتاب

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی به عنوان ناشر برجسته کتاب‌های مذهبی در راستای «شناساندن کلام و شخصیت حضرت علی علیه السلام» تصمیم به عرضه درس‌های زندگی ساز از معارف همیشه جاوید و الهام بخش نهج‌البلاغه گرفته است.

 

این نهاد به انتشار و عرضه سلسله کتاب‌های «درسهایی از نهج البلاغه» به نویسندگی جواد محدثی همت کرده است که تاکنون 31 عنوان کتاب از این مجموعه با عناوین مختلف منتشر شده است و کتاب «مهرورزی» آخرین نسخه منتشر شده از این مجموعه است.

 

با توجه به اینکه زندگی در سایه مهر و محبت، صفا می‌یابد، نویسنده کتاب «مهرورزی » در این اثر سعی کرده محبت به خدا، رسول و اهل بیت علیهم السلام، نیکان و صالحان، مهرورزی به یتیمان و محرومان، ابراز محبت به پدر و مادر، همسر و فرزندان و همنوعان را بر مبنای سخنان حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه بیان کند.

 

هم چنین از جمله محورهایی که در این کتاب ذکر شد است، این است که چه کسانی شایسته محبت و مهرورزی نیستند.

 

آنچه در این کتاب مطرح شده این است که مهرورزی و دوستی دل‌ها را به هم پیوند می‌دهد و حتی میان دو نسل رابطه می‌آفریند و آثار آن در فرزندان هم باقی می‌ماند. دیگر اینکه رعایت اعتدال در مهرورزی از جمله اموری است که افراد باید به آن بسیار دقت کنند چرا که افراط و تفریط در آن به بیراهه می‌رود و گاهی از سر غلو در می‌آورد که انحراف است.

 

مهر و محبت خدا را باید از دل گرفت و با خاندان وحی مهرورزی کرد که مودت آنان اجر رسالت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است. باید دوستدار دوستان خدا بود و همچون صالحان دوست داشتنی عمل کرد.

 

نویسنده در پایان کتاب به همه ما یادآور می‌شود که از تاثیر معجزه‌آسای مهرورزی غافل نباشیم. آنچه که می‌ماند و ثمر می‌دهد، همین است.

 

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «آنچه دل‌های فراری را جلب می‌کند  محبت است و آنچه کینه و بدخواهی را از دل و درون دیگران ریشه کن می‌کند و به جای آن صفا و دوستی می‌نشاند، نداشتن کینه در دل است»./9312/ن602/ق

ارسال نظرات