۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۸
کد خبر: ۲۱۵۲۹۲

برنامه های دومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی تشریح شد

خبرگزاری رسا ـ سخنگوی دومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی گفت: هدف از ایجاد نمایشگاه رسانه های دیجیتال درآمد نیست، بلکه رسانه ای کردن مجموعه هایی است که هیچ حامی در رسانه ها ندارند و در هیچ جا دیده نمی‌شوند.
دومين نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال انقلاب اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،  محمد خراسانی زاده، سخنگوی دومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی روز سه شنبه، چهاردهم مردادماه در نشست خبری نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد به تشریح کلیات این نمایشگاه پرداخت.

خراسانی زاده در مورد ایده برگزاری این نمایشگاه گفت: در سال 91 به این نتیجه رسیدیم که باید یک نمایشگاهی مختص به رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی در کشور ایجاد بشود و ما در این زمینه با کم بود همچین نمایشگاهی برای عرضه محصولات و  تازه های جبهه انقلاب اسلامی مواجه بودیم، به همین جهت این نمایشگاه را ایجاد کردیم.
وی در مورد نخستین دوره این نمایشگاه که در زمستان سال 91 برگزار شد گفت:  نخستین دوره از این نمایشگاه برکات زیادی داشت و نتیجه خوبی را برای انقلاب اسلامی به همراه آورد، ولی چون نخستین دوره از نمایشگاه بود که ما برگزار می‌کردیم و ما هم در برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تجربه کافی نداشتیم لذا در برگزاری این دوره از نمایشگاه دچار کمبودهایی شدیم و کیفیت نمایشگاه رضایت بخش نبود.

سخنگوی جبهه انقلاب اسلامی با اشاره به این‌که خیلی از موضوعاتی که در حال حاضر در رسانه‌ها بررسی می‌شود موضوعات عمومی است گفت: این کلمه انقلاب اسلامی که ما به این نمایشگاه اضافه کردیم در حقیقت برای  تخصصی کردن نمایشگاه است و ما قصد این را داشتیم که تمام کسانی که برای انقلاب اسلامی کار فرهنگی می‌کنند از جمله موسسات کوچک و بزرگ که جایی برای دیده شدن ندارند را در این مکان به مخاطبان نشان دهیم و اینجا عرصه‌ای است برای کسانی که تا به حال فرصت دیده شدن نداشتند و در حقیقت تریبونی است برای بی تریبون ها و  آثار خوبی در این نمایشگاه عرضه خواهد شد.

وی به تشریح بخش‌های نمایشگاه پرداخت و گفت: نمایشگاه به دو بخش اصلی و جنبی تقسیم می‌شود و بخش اصلی نیز خود به پنج بخش «بین الملل» «رسانه‌های برخط نشر دیجیتال» «بازی» «انیمیشن» و «فناوری اطلاعات» تقسیم می‌شود و بخش جانبی نیز به طور کلی به پنج بخش «دیجیتال در آینه هنر» «کارگاه‌ها و نشست‌ها» «فرصت‌ها و تهدیدها» «واقعیت افزوده و کودک و نوجوان» تقسیم می‌شود.

خراسانی‌زاده  در خصوص تعداد غرفه های این نمایشگاه گفت: ما حدود سیصد غرفه برای این نمایشگاه در نظر گرفته‌ایم و با توجه به کمکی که شهرداری تهران در استقرار مکان نمایشگاه به ما کرد توانستیم نمایشگاه را به طور رایگان برگزار کنیم.
سخنگوی جبهه انقلاب اسلامی در رابطه با زمان و مکان نمایشگاه خاطر نشان کرد: این نمایشگاه از یکم تا هفتم شهریورماه در سالن نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو برپا می‌شود و ساعت بازدید از 10 تا 21 است.

خراسانی‌زاده با بیان این‌که ما در عرصه بین الملل دو رویکرد داریم گفت: رویکرد نخست مربوط به فعالانی است که در داخل کشور با اندیشه‌های بین المللی زحمت می‌کشند و البته خیلی از این افراد ایرانی هم نیستند و رویکرد دوم مربوط به فعالان خارج از کشور است که از کشورهایی مانند فلسطین، لبنان و ترکیه و آذربایجان و ... به این نمایشگاه دعوت شده‌اند.

وی در خصوص این مطلب که چرا این نمایشگاه به طور مشترک با نمایشگاه IT برگزار نشد، اذعان داشت: در آخرین دوره از نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال حضور فعالان انقلابی بسیار زیاد بود و ما را به این فکر انداخت که یک نمایشگاه به شکل مستقل و با نام نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی برگزار کنیم و از طرفی ما در نمایشگاهIT شاهد بعضی رفتارها هستیم که حتی با قوانین جمهوری اسلامی و شئونات اسلام مغایرت دارد و هیچ عکس العملی نیز از طرف مسؤولین در برابر این رفتارها صورت نمی‌گیرد و از جهتی نیز نمایشگاه IT امسال به بخش خصوصی واگذار شد و این برای ما مقبول و خوشایند نیست.
خراسانی‌زاده در مورد هدف از برگزاری چنین نمایشگاهی گفت: هدف ما ایجاد درآمد نیست، بلکه رسانه ای کردن مجموعه هایی است که هیچ حامی در رسانه ها ندارند و در هیچ جا دیده نمی‌شوند.
سخنگوی جبهه انقلاب اسلامی در پایان نکاتی را خاطرنشان کرد و گفت: این حرکت به همت تشکل‌های مردم نهاد است که برای فرهنگ کشور زحمت می‌کشند و در ضمن ما در برگزاری این نمایشگاه بسیار سعی کرده‌ایم که در هزینه ها صرفه جویی کنیم./9663/پ202/ص
 

ارسال نظرات