۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۲۱۴۲۸۵
نویسنده انگلیسی:

انگلیس ژاندارم رژیم بحرین است

خبرگزاری رسا ـ یک نویسنده انگلیسی حمایت کشورش از نقض حقوق بشر و سرکوبگری رژیم بحرین علیه فعالان سیاسی و مدنی این کشور را مورد انتقاد قرار داد و گفت: انگلیس نقش ژاندارم را برای بحرین ایفا می‎کند.
سرکوب مخالفان در بحرين

 

به گزارش خبرگزاری رسا، الیستر سلون نویسنده انگلیسی در مقاله ای با عنوان آیا انگلیس دنباله رو و تابع بحرین شده است؟ به انتقاد از موضع کشورش در حمایت از نقض حقوق بشر و سرکوبگری رژیم بحرین علیه فعالان سیاسی و مدنی این کشور پرداخت و نوشت: مسؤولان امنیتی انگلیس مخالفان تبعیدی بحرینی در انگلیس را بازداشت کرده و علیه آن‎ها محدودیت اعمال می‎کنند.


وی افزود: رژیم بحرین نیز برای تحویل این فعالان تبعیدی مقیم انگلیس به دولت لندن فشار می‎آورد.


سلون در این مقاله که در پایگاه میدل ایست آی منتشر شد، این سوال را مطرح کرد که آیا انگلیس نقش پلیس سیاسی را برای خدمت به رژیم حاکم در بحرین ایفا می‎کند؟


وی در نوشتار به اقدام مقام‎های انگلیسی در بازداشت عبدالرووف الشایب و قاسم الهاشمی از فعالان بحرینی و لجاجت لندن در ندادن پناهندگی سیاسی به شمار زیادی از فعالان و مخالفان بحرینی اشاره کرده و می‎نویسد: دولت انگلیس یکی از فعالان بحرینی به نام عیسی العالی را تحویل مقام‎های رژیم منامه داد.


نویسنده انگلیسی موضع خصمانه لندن علیه تبعید شدگان بحرینی را به خاطر همکاری امنیتی و جاسوسی بین بحرین و انگلیس و قراردادهای نظامی و دفاعی امضا شده بین دوحه - لندن از آغاز سال 2014 میلادی دانست و سیاست تعبیض نژادی مقامات انگلیسی علیه بحرینی‎های مخالف در خاک انگلیس را محکوم کرد.


وی می‎افزاید: مقام‎های انگلیس فقط گفته‎های رژیم حاکم در بحرین و تبلیغات این رژیم را علیه فعالان بحرینی تکرار می‎کنند، همان‎گونه که آل‎خلیفه می‎گویند حملات پلیس بحرین صرفا به دلیل دفاع از خود در مقابل شیشه‎های آتش زایی است که جوانان به سمت آن‎ها پرتاب می‎کنند.


این نویسنده همچنین به برخورد دوگانه مقام‎های انگلیسی با افرادی که رویکردهای بنیادگرایانه و تروریستی دارند و در مقابل حقوقدانان بحرینی خواهان پناهندگی سیاسی اشاره کرده و می‎نویسد: 500 بحرینی تبعیدی در لندن هستند که می‎گویند دولت انگلیس به نمایندگی از رژیم بحرین برای اعمال محدودیت علیه آن‎ها تلاش می‎کند.


سلون تاکید می‎کند که دولت انگلیس از ادامه اقدام‎های سرکوبگرانه رژیم بحرین و همچنین نقض حقوق بحرینی‎های تبعیدی و درخواست کننندگان پناهندگان سیاسی حمایت می‎کند.


وی در خاتمه به پرونده تحقیقات از ایان هندرسون مامور اطلاعاتی سابق انگلیس اشاره می‎کند که به دست داشتن در شکنجه زندانیان بحرینی در زندان‎های بحرین متهم شد؛ اما هیچ پیشرفتی در پرونده وی روی نداد./994/ب102/د

ارسال نظرات