۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۲۰۱۱۸۵
نماینده مجلس خبرگان:

تربیت دینی شاخصه اصلی فعالیت های آموزش و پرورش باشد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در گیلان با تأکید بر این که تربیت دینی باید شاخصه اصلی فعالیت های آموزش و پرورش باشد، ادامه داد: تعامل و همکاری نزدیک آموزش و پرورش با حوزه علمیه زمینه ای را برای این هدف مهم فراهم می کند.
نماينده ولي فقيه در گيلان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام والمسلمین زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در گیلان بعد از ظهر امروز در دیدار اعضای کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش منطقه یک کشور در رشت، تقویت روابط آموزش و پرورش با حوزه را بستر ساز گسترش مبانی دینی در دستگاه تعلیم و تربیت دانست و گفت: تقویت و گسترش معرفت دینی در مدارس باید به عنوان یک اولویت مورد توجه مسؤولان دستگاه تعلیم و تربیت قرار گیرد.

 

وی با اشاره به این که امروز دشمن با تبلیغات گسترده در جهت تضعیف اصول دینی در میان نسل جوان گام بر می دارد، خاطرنشان کرد: باید نسل جوان و نوجوان خود را در برابر هجمه های فرهنگی دشمن مصون بداریم.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که امروز جوانان و نوجوانان ما با شبهات بسیاری که دشمنان در فضای جامعه مطرح می کنند، روبرو هستند، تصریح کرد: حوزه و روحانیت باید به شیوه ای اثر گذار پاسخگوی این شبهات طرح شده از سوی دشمنان باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین قربانی با تأکید بر این که تربیت دینی باید شاخصه اصلی فعالیت های آموزش و پرورش باشد، ادامه داد: تعامل و همکاری نزدیک آموزش و پرورش با حوزه علمیه زمینه ای را برای این هدف مهم فراهم می کند.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان این که دستگاه تعلیم و تربیت نیازمند بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل موجود در حوزه های علمیه است، تصریح کرد: اندیشه فکری حوزه باید در بدنه آموزش و پرورش نهادینه شود تا شاهد تقویت مبانی و اصول دینی در میان دانش آموزان باشیم.

 

رییس شورای استانی حوزه علمیه گیلان با تأکید براین که این تعامل و همکاری زمینه ساز تحول در آموزش و پرورش را فراهم می کند، گفت: کمیته همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه باید نیازها و چالش های تربیت دینی در مقاطع مختلف تحصیلی را مورد بررسی و راهکارهای لازم به منظور تقویت این مسأله را ارائه کند.

 

امام جمعه رشت در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع محتوای کتاب های درسی در آموزش و پرورش اشاره کرد و با بیان این که محتوای کتب در دستگاه تعلیم و تربیت باید سبب رشد و تعالی فکری و دینی دانش آموزان شود، ادامه داد: کتاب ها و برنامه های درسی دانش آموزان بایستی دارای محتوای مفید و ارزنده باشد.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد بنیادین نیازمند بهره گیری از توان روحانیان است، گفت: آموزش و پرروش سازمانی زنده است و به عنوان یکی از ارکان های نظام اجتماعی مورد توجه قرار دارد.

 

وی با بیان این که اگر بخواهیم کشوری مقتدر و آباد داشته باشیم، نیازمند نظام آموزشی مناسب هستیم، خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش دینی باید در اولویت برنامه های متولیان دستگاه تعلیم و تربیت قرار گیرد.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان به نقش حوزه های علمیه و روحانیت در ارتقا بخشی اندیشه های دینی در دستگاه تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: اگر آموزش و پرورش از این سرمایه های معنوی غافل شود، دچار مشکلات عدیده ای خواهد شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین قربانی با بیان این که برنامه ریزی در دستگاه تعلیم و تربیت باید به شیوه ای باشد که دانش آموزان روح اسلام را درک کنند، تصریح کرد: تربیت دینی دانش آموزان باید با قدرت تبیین حقایق دین و پاسخگویی به شبهات همراه باشد.

 

امام جمعه رشت در بخش دیگری از سخنان خود همچنین به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی اشاره کرد و با بیان این که اقتصاد و فرهنگ زیربنای توسعه کشور است، گفت: باید با وحدت و همدلی و تبعیت از مقام معظم رهبری در جهت تحقق مطالبات رهبری در سال جدید کوشا باشیم.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان، رشد اقتصادی و تقویت مبانی فرهنگی در جامعه را یک ضرورت مهم دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان نظام اسلامی برای ضربه زدن به نظام اسلامی این دو حوزه را هدف گرفته اند که باید هوشیارانه و با برنامه قدم برداریم./950/پ202/س

ارسال نظرات