۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۳
کد خبر: ۲۰۰۹۷۶
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران:

دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته‌ای افتخاری بزرگ‌تر از ملی شدن صنعت نفت است

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران، دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته ای از سوی دانشمندان ایرانی را افتخاری بزرگتر از ملی شدن صنعت نفت دانست.
حجت الاسلام رحماني، امام جمعه آمل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری  رسا در آمل، حجت الاسلام محمد علی رحمانی آملی، عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران شنبه شب در دیدار با مسؤولان و خانواده های معظم شهدای آمل با اشاره به روز ملی فناوری هسته ای اشاره کرد و افزود: موضوع هسته ای از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است و همه کشورهای صاحب این فناوری و دانش باید به حقوق و حقانیت کشورمان در دستیابی به این چرخه احترام بگذارند.

 

وی گفت: طولانی شدن مذاکرات هسته ایران از سوی غرب و اعمال تحریم های یک جانبه علیه کشورمان را اقدامی نابرابر و ابزاری سیاسی برای سلطه بر جمهوری اسلامی دانست.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران، بیان داشت: تلاش آمریکا برای جلوگیری از دستیابی ایران به فناوری هسته‌ای با توجیه برخورداری از منابع نفتی و گازی در حالی ادامه دارد که چهار دهه پیش ایران اولویت یک در خاورمیانه برای استفاده از این فناوری معرفی شده بود.

 

وی با بیان این که آلمان نیروگاه بوشهر را تقریبا به نیمه رساند، ادامه داد: توطئه‌های آمریکا علیه ایران تا آنجا ادامه یافت که در 20 فروردین 59 دولت مردان این کشور، رابطه سیاسی خود را با ایران قطع و دست به توطئه‌های نافرجامی علیه انقلاب اسلامی از جمله حمله نظامی به طبس، کودتا، جنگ تحمیلی و تحریم اقتصادی زدند.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که آمریکا با توجه به نفوذ خود در رسانه‌های جهانی همیشه ایران را متهم کرده که در فکر ساخت سلاح‌های کشتار جمعی است، افزود: همه می‌دانند این آمریکایی‌ها بوده‌اند که دشمنان ایران را به این گونه سلاح‌ها تجهیز و آنان را در به کاربردن آن علیه ایران تحریک کردند.

 

امام جمعه آمل با اشاره به مخالفت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای غربی با فعالیت‌های هسته‌ای، کارشناسان بر این عقیده‌اند که آمریکا در این زمینه برخورد دوگانه و تبعیض آمیز دارد، افزود: کشورهای غربی دارای انرژی هسته ای، دانش مربوط به غنی سازی اورانیوم را در انحصار خود قرار داده و از دسترسی کشورهای جهان سوم به این فن آوری جلوگیری می‌کنند و در عین حال همچنان به سکوت حمایت آمیز خود از توسعه زرادخانه اتمی رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

 

وی با اشاره به این که با همه مشکلات و موانع اکنون ایران مطابق قوانین بین‌المللی و یادمان‌های جهانی در این زمینه، عمل کرده است، ادامه داد: بازرسی آزادانه بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دوربین‌ها، تمامی دال بر این ادعا است.

 

حجت الاسلام رحمانی آملی با تأکید بر این که اکنون با دستیابی ایران به دانش هسته‌ای صلح آمیز به هدف تامین انرژی،همه جهان به این باور رسیده‌اند که امروزه با همه موانعی که در راه رسیدن ایران وجود دارد دستیابی به انرژی هسته‌ای کاری بزرگ‌تر از ملی شدن نفت است، تصریح کرد: مسؤولان و مردم ایران تلاش دارند تا ذره‌ای از حق خود برای دستیابی به انرژی هسته‌ای کوتاه نیایند چرا که به گفته رهبر معظم انقلاب، انرژی هسته‌ای را یک نیاز و ضرورت و جزیی از پیشرفت علمی ایران می‌دانند.

 

وی تصریح کرد: باید گفت که برای خود دشمنان نیز مسلم است که ایران به عنوان یکی از امضاءکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای یا معاهده ان پی تی و طبق مفاد همین پیمان، به عنوان یک کشور عضو، از حق غنی سازی اورانیوم و تولید چرخه سوخت هسته‌ای برای مقاصد صلح آمیز برخوردار است.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران ادامه داد: دانشمندان جوان ایران زمین ثابت کردند که ایرانی می‌تواند و با هوش و ذکاوت بالای خود باردیگر گامی بلند در عرصه‌های علمی و فناوری برداشته و دانش هسته‌ای را برای ایران و ایرانی بومی کند و کشور سربلند مان اکنون آمادگی انتقال این دانش صلح آمیز را به کشورهای ازاده سراسر جهان دارد./950/پ202/ب

ارسال نظرات