گسترش اسلام در زامبیا
خبرگزاری رسا ـ دین اسلام به طور فزایندهای در زامبیا گسترش یافته و بسیاری از مردم این کشور آفریقایی دین خود را تغییر داده و مسلمان میشوند.
به گزارش خبرگزاری رسا، دین اسلام در سالیان اخیر گسترش چشمگیری در زامبیا یافته و بسیاری از مردم در این کشور آفریقایی تلاش می کنند که با استفاده از تعالیم آسمانی اسلام جامعه خود را از جنایت و تبهکاری پاک کنند.
حنیف مومبا از شهروندان زامبیا که به تازگی مسلمان شده است به خبرگزاری آناتولی ترکیه گفت: اسلام دین پیچیده ای نیست.
وی افزود: بر خلاف سایر دین هایی که در زامبیا وجود دارد احکام و مسائل دین اسلام را به راحتی می توان متوجه شد.
این تازه مسلمان زامبیایی تاکید کرد که جوانان بسیاری مانند وی دین خود را تغییر داده و مسلمان شده اند تا بدین وسیله به آرامش روحی دست پیدا کنند.
حنیف مومبا می گوید: در اسلام مناسک عبادی پیچیده ای وجود ندارد، اساس احکام اسلام بر نظم و ترتیب قرار دارد.
وی ادامه داد: اسلام هنر خشنود ساختن خداوند را به شما می آموزد، پس از این که این هنر را فراگرفتید به آرامش می رسید.
تازه مسلمان زامبیایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر که مسلمان شده ام تنها چیزی که برایم اهمیت دارد عمل به فرمان های خداوند در تمامی روزهای زندگی ام است.
سازگو زیمبا، رییس شورای عالی اسلامی زامبیا، نیز تایید کرد که شهروندان بسیاری از این کشور در سالیان اخیر به دین اسلام گرویده اند.
وی در اثبات مدعای خود به افزایش تعداد نمازخانه های کوچک در زامبیا اشاره می کند که به مساجد بزرگ تبدیل شده و مسلمانان از آنها برای برگزاری نماز جمعه استفاده می کنند.
زیمبا خاطرنشان کرد که تنها مساجدی می توانند به محلی برای برگزاری نماز جمعه تبدیل شوند که حداقل گنجایش بیش از چهل خانواده را داشته باشند.
در زامبیا یک خانواده معمولی حداقل از شش عضو تشکیل شده است. بنابراین تنها مساجدی می توانند محل برگزاری نماز جمعه باشند که گنجایش حداقل 240 نمازگزار را داشته باشند.
سازگو زیمبا افزود: در زامبیا مساجد بسیاری وجود دارند که به محلی برای برگزاری نماز جمعه تبدیل شده اند.
رییس شورای عالی اسلامی زامبیا با اشاره به افزایش بی سابقه مساجد جامع تاکید کرد: این وضعیت مختص شهرهای بزرگ نیست و مناطق روستایی نیز شاهد چنین افزایشی بوده اند.
وی گفت: این مساله به تنهایی نشان دهنده گسترش اسلام در زامبیا است.
سازگو زیمبا خاطرنشان کرد که اکثر شرکت کنندگان در مراسم های نماز جماعت مساجد را جوانان زامبیایی تشکیل می دهند.
رییس شورای عالی اسلامی زامبیا افزود: در مساجدی که در شهرها قرار دارند جوانان بیشتری را در مقایسه با کهنسالان مشاهده می کنید، این مساله نشان می دهد که بیشتر جمعیت مسلمانان زامبیا را جوانان تشکیل می دهند.
طبق آمارهای اعلام شده از سوی سازمان های خارجی، مسلمانان در حال حاضر تنها 1 درصد از جمعیت 13.1 میلیون نفری زامبیا را تشکیل می دهند اما به گفته کارشناسان این رقم در سال های آینده رشد چشمگیری خواهد داشت./990/ب902/د
ارسال نظرات