تحصیل در حوزه های علمیه سبب سعادت انسان می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سیدمهدی ابطحی، مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان، امروز در همایش پذیرفته شدگان ورودی سال 92 حوزه های علمیه خواهران شهرستان نجف آباد که در مدرسه زهرائیه نجف آباد برگزار شد، گفت: یکی از راه های سعادت انسان، ورود به حوزه های علمیه و آشنایی با سخنان ائمه و ساختن سبک زندگی براساس شیوه آنان است.
وظیفه حوزه های علمیه اشاعه دین، قرآن و شریعت در بین مردم است
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان هدف حوزه های علمیه را به سعادت رساندن انسان ها عنوان کرد و افزود: مؤسس حوزه های علمیه کسی جز امام باقر(ع) و امام صادق(ع) نبودند که از ابتدا بنیان این حوزه ها را بر تقوا و خدا ترسی بنا نهادند.
وی در ادامه افزود: وظیفه حوزه های علمیه تولید دین، مذهب، مکتب و اشاعه دین، قرآن و شریعت در میان مردم است و حضور در حوزه افتخاری بالاتر از حضور در دانشگاه دارد و آن شاگردی در مکتب امام صادق(ع) و ائمه معصومین(ع) است و این تفاوتی است بین دانشگاه و بین حوزه که هم انتظار بیشتر مردم از یک طلبه و هم آبروی ائمه معصومین(ع) است و باید که زینت ائمه باشیم و موجب شرمندگی آنها نشویم.
حجت الاسلام ابطحی با اشاره به این که از میان 4هزار داوطلب در سال جدید، 1200 نفر پذیرش شدند، بیان داشت: جامعه امروز به مبلغین و مبلغات دانشمند شدیداً نیاز دارد و در جهان تنها کشور ایران است که شیعه پرورش می دهد که هم اکنون در 370 حوزه علمیه در سطح کشور حدود 60 هزار خواهر طلبه در حال تحصیل هستند.
وی درباره هفته کرامت و میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: این بانوی گرامی از موقعیت بسیار بالای بندگی خداوند بهرههای فراوان برده است و در بین امامزادگان به غیر از حضرت ابوالفضل(ع) و حضرت علی اکبر(ع)، تنها امامزاده ای هستند که از طرف امام معصوم، زیارت مأثور داشته باشند و زیارت ایشان از طرف معصوم صادر شده است.
شهدا صاحب مقام شفاعت هستند
حجت الاسلام ابطحی در ادامه اظهار داشت: بعد از گذشت حدود 1300 سال از وفات حضرت معصومه(س) هنوز نامشان که بر گرفته از اکسیر الهی است، باقی و زنده است و این تنها به خاطر آن است که ایشان کار خدایی کردند و رنگ خدایی به خود زدند که نمونه عینی آن در زمانه کنونی شهدا هستند و چنان بندگی کردند که به مقام شفاعت شیعیان رسیده اند.
وی ضمن بیان نکاتی اخلاقی در باب تحصیل در حوزه های علمیه بیان داشت: همه انسان ها برای سعادتمند شدن در این دنیا تلاش می کنند ولی گروهی راه را گم کرده و به بیراهه می روند و آن چه از نظر قرآن باعث سعادت انسان می شود چیزی جز قرآن و عترت نیست.
دوران جوانی بهترین وقت برای تحصیل علم
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان در پایان به بیان چند سفارش به طلاب جدید الورود گفت: علم به تنهایی فایده ندارد و عالم، عامِل و ربانی نیاز است که با تهذیب و تزکیه نفس خود را ساخته باشد.
احترام به استاد، استفاده بهینه از بهترین فرصت عمر که همان دوران جوانی است برای آموختن و تحصیل عمل، و انجام کارهای پژوهشی از دیگر موارد بود.
وی در پایان گفت: با توجه به این که نجف آباد دارالمؤمنین و دارای شخصیت های بزرگ علمی بوده، ولی نتوانسته از سوی خواهران رشد علمی چشمگیری داشته باشد که انشاالله بتوانیم در آینده شاهد خواهران عالمه، فاضله و مبلغه توانایی در سطح حوزههای علمیه باشیم.
لازم به ذکر است، این همایش با حضور جمعی از طلاب جدیدالورود و مسؤولان مدارس سطح شهرستان در مدرسه علمیه زهرائیه نجف آباد برگزار شد./939/پ201/ب