به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، حجت الاسلام برنج کار عضو هیئت علمی دانشگاه علوم حدیث و مدرس حوزه گفت: به نظر من در طرح ایستگاه مطالعه یک چیز کم است و آن هم ساختن فضایی مناسب در کنار این جایگاه ها است تا اینکه مردم بتوانند در آنجا از کتاب های ایستگاه مطالعه استفاده کرده و آنها را بخوانند. به این معنی که در کنار هر جایگاه جایی را در نظر بگیرید که در آن مکان بتوان کتاب خواند و اگر این کار تبدیل به یک پدیده اجتماعی شود که مثلاً در مکان عمومی مثل فرودگاه حداقل ده نفر به مطالعه بپردازند این قطعاً در فضای کلی جامعه تاثیر گذار خواهد بود و دیگران را نیز تشویق به مطالعه خواهد کرد. همه ما می دانیم در اماکن عمومی مثل فرودگاه، راه آهن و ترمینال مردم وقت بسیاری دارند که معمولا آن را از دست می دهند اما با وجود چنین جایگاه هایی می توانند به مطالعه پرداخته و از وقت خود استفاده مناسبی بکنند.
وی در ادامه افزود: مسؤولان باید کاری کنند که در همه جا امکان مطالعه فراهم شود و هر جا امکان و وقت برای مطالعه باشیم کتاب را در دسترس خود بیابیم. در واقع فضا های عمومی می تواند تبدیل به فضایی برای مطالعه شود. به عنوان مثال در بیمارستان ها برخی بیماران توانایی کتاب خواندن دارند و مجبورند چند روز را در آن جا سپری کنند و یا همراهان آنها که وقت آزاد بسیاری دارند. پس حتماً برای بیمارستان ها هم جایگاه مطالعه در نظر بگیرید.
حجت الاسلام برنج کار ضمن مثبت تلقی کردن طرح ایستگاه مطالعه گفت: برای اهل مطالعه کردن مردم هر راهی که وجود دارد باید رفت و این طرح هم یکی از همان راه ها است پس حتماً کار خوب و مثبتی خواهد بود. البته شما می توانید برای اجرای هر چه بهتر آن اول به صورت آزمایشی در چند نقطه کشور این طرح را اجرا کنید و بعد نواقص آن را اصلاح کرده و سپس به صورت کلان آن را اجرا کنید.