تعریف استانداردهای جهانی برای محصولات حلال
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از آن اسلام، کارشناسان کشورهای اسلامی خواستار ایجاد استاندارد جهانی برای صنعت غذای حلال شدند.
هالوک داک دبیر کل موسسه استاندارد کشورهای اسلامی در ترکیه گفت: کالای حلال یک مساله بسیار حساس است که مسلمانان باید آن را در نظر داشته باشند.
وی افزود: باید یک تیم کارشناس برای رعایت مسائل مربوط به غذاهای حلال داشته باشیم به ویژه در زمانی که فناوری های جدید مانند ذبح ماشینی و مکانیزه جای اصول سنتی را گرفته است.
دکتر هانی المزیدی، محقق در موسسه تحقیقات علمی کویت نیز در این باره گفت: بسیاری از موسسات تولید غذای حلال کمیته ویژه اسلامی و علمی ندارند و در بسیاری از کشورهای غربی، استانداردهای حلال برای تولید غذای حلال رعایت نمی شود.
لازم به ذکر است غذای حلال نه تنها برای یک میلیارد مسلمان بلکه 500 میلیون غیر مسلمان نیز در سراسر دنیا استفاده می شود./982/ب903/ک