مردم بحرین عاشق رهبر خود هستند
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از سایت الوفاق، آیت الله سید عبدالله الغریفی از علمای شیعه بحرین در جمع کثیری از شیعیان شهر قفول این کشور، با حمایت شدید از آیت الله شیخ عیسی قاسم، خاطر نشان ساخت: ما با وجود حملات شدید لفظی و تهدیدات صورت گرفته از آیت الله شیخ عیسی قاسم به شدت حمایت خواهیم کرد و از تلاش های صادقانه و مجاهدانه ایشان دفاع می کنیم و این امر را وظیفه ملی و شرعی خود می دانیم. مردم بحرین عاشق رهبر خود هستند و هیچ گاه از وفاداری به رهبر خود عقب نشینی نمی کنند و جان و همه ثروت خود را در راه این عالم بزرگ تقدیم خواهند کرد.
وی با اشاره به این که وجدان هیچ وقت نمی میرد، گفت: هنگامی که بصیرت بمیرد و مفاهیم انسانی معکوس شود، سیاست نیز خواهد مرد و حق با باطل و باطل با حق و شر با خیر و خیر با شر و ظلم با عدالت وعدالت با ظلم مشتبه می شود. هنگامی که انسان در معصیت و جنایت غرق می شود نیز باید انتظار مرگ وجدان را داشته باشیم.
این عالم شیعه افزود: سیاستمداران و حکام با توجه به این که بشر هستند ممکن است با مرگ و زندگانی وجدان مواجه شوند، در صورتی که وجدان آنان شکوفا شود به عدالت روی می آورند، از ظلم و ستم دوری می کنند، نسبت به هرگونه ظلم به مردم خود حساس هستند و به شدت تلاش می کنند تا برخورد مطلوبی با آنان داشته باشند.
آیت الله غریفی تصریح کرد: اما اگر وجدان سیاسی نزد سیاستمداران و حکام و رهبران بمیرد همه مصیبت بر ملت و کشور جاری می شود، حقوق مردم سلب می شود، فساد در سراسر این سرزمین گسترش می یابد، شهروندان به قتل می رسند، به نوامیس تجاوز می شود، صدای ناله و اندوه مردم به اوج می رسد و مظلومان ناله سر می دهند.
وی با اشاره به قیام ملت های مستضعف، اظهار داشت: قیام ملت های مستضعف کاملا مشروع و به حق است. ملت های مظلوم زمانی که با ظلم و ستم حکام مواجه می شوند و صدای ناله و فریاد آنان به گوش جهانیان بی وجدان نمی رسد، بپا می خیزند تا شاید این انقلاب بتواند وجدان سیاستمداران و جهانیان را بیدار کند.
این عالم انقلابی بحرینی ادامه داد: به ما ایراد گرفته می شود که چرا مسؤولیت بحران در بحرین را متوجه نظام می دانیم، چرا ملت را مسؤول این بحران ندانیم و چرا گروه های سیاسی و دینی، مسؤولیت آن را برعهده نداشته باشند. درست است که همه این موارد می تواند در بروز بحران نقش داشته باشد، اما مسؤولیت اصلی و بزرگ بحران بر عهده نظام حاکم و اشتباهات مقامات است.
سید عبدالله غریفی تاکید کرد: اگر مقامات صالح باشند مردم هم مطمئنا صالح خواهند بود و عکس این قاعده نیز پابرجاست و همه امکانات برای اصلاح اوضاع در اختیار نظام قرار دارد.، اما نظام از اصلاحات دوری می جوید در حالی که این گزینه ساده ترین، راحت ترین و کم هزینه ترین گزینه به شمار می آید. قدرتی که در اختیار نظام است در اختیار ملت قرار ندارد، اما این بدین معنا نیست که ملت ضعیف بوده و باید تسلیم خواست و اراده نظام باشد.
وی با تاکید بر این که ملت از قدرت فراوانی برخوردار است، گفت: نمی توان مدعی شد که ملت ها همیشه محتاج به نظام ها بوده و نسبت به آن ضعیف هستند، ملت ها به سوی آزادی و کرامت و عزت گام برمی دارند و در برابر ذلت و خواری و سلب کرامت خواهند ایستاد. ما از گزینه خشونت و عنف حمایت نمی کنیم، اما این بدین معنا نیست که در پی حقوق خود نباشیم و از اصلاح فساد کنونی در سیاست کشور کوتاه بیاییم./980/ب901/د