اعتراض مسلمانان اروپایی به فیلم موهن ضد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، صدها تن از مسلمانان خشمگین در کشورهای انگلیس، فرانسه، اتریش، آلمان، بلژیک و سوئیس با برگزاری تظاهرات و تجمع در مقابل سفارتخانه و کنسولگری های آمریکا، اقدام موهن کارگردان آمریکایی ـ صهیونیستی را محکوم کردند.
تظاهرکنندگان در حالی که پلیس در اطراف سفارت آمریکا مستقر شده بود، با فریاد الله اکبر، از حرمت پیامبر اسلام(ص) دفاع می کنیم و دموکراسی و آزادی مرده است و اسلام می آید، خواستار مجازات عاملان این اقدام شدند.
در بروکسل پایتخت، بلژیک نیز تدابیر شدید امنیتی، مانع از برگزاری تظاهرات ضد آمریکایی نشد ولی با وجود این کارکنان سفارت از ترس رخداد حادثه ای مشابه لیبی از محل کار خود گریختند.
در سوئیس، ترکیه، آلمان، فرانسه و اتریش نیز تظاهرات مشابهای برگزار و پرچم آمریکا به آتش کشیده شد.
این در حالی است که بسیاری از کشورهای اسلامی در پنج قاره جهان همچنان شاهد تظاهرات و اعتراضات مردمی بر ضد آمریکا و صهیونیست های هم پیمان آن است.
نکته جالب توجه در این مورد همسویی سازمان ملل به خصوص شورای امنیت با آمریکا است که در برخی از کشورها از جمله لیبی اقدام به خارج کردن کارکنان خود کرده است. شورای امنیت همچنین با صدور بیانیه ای، حمله به سفارتخانه و کنسولگری های آمریکا در لیبی، مصر، یمن و تونس را محکوم کرد.
یک روزنامه ایتالیایی نیز فاش کرد: هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا از ایتالیا به سوی لیبی به پرواز درآمدند تا از طریق چشم های الکترونیکی خود سراسر خاک این کشور را زیرنظر داشته باشد.
در حالی که مقامات آمریکایی می کوشند افکار عمومی را از دلایل اصلی حمله به سفارتخانه ها منحرف کنند، تحلیل گران سیاسی، خشم فروخفته مسلمانان را عامل حمله به منافع آمریکا در سراسر جهان می دانند.
صاحبنظران مسائل سیاسی بر این باورند که ادامه سیاست های طرفداری از اسرائیل و ضدیت با اسلام از سوی واشنگتن، به صورت زخمی چرکین در چند روز گذشته سر باز کرده است و عامل حمله به سفارتخانه و کنسولگری های آمریکا در پنج قاره جهان بوده است.
همچنین دکتر ویستر گریفین تاریلی نویسنده و مورخ آمریکایی، انتشار فیلم موهن درباره پیامبر اسلام را اقدامی تعمدی و تحریک آمیز عنوان کرده و معتقد است: سازمان سیا و نخست وزیر اسرائیل، عوامل اصلی پشت پرده ساخت فیلم موهن هستند و واشنگتن باید در سیاست های خود درباره مسلمانان در خاورمیانه تجدیدنظر کند.
گفتنی است، منابع خبری از بازداشت سازنده فیلم موهن در لس آنجلس خبر دادند و شرکت اینترنتی گوگل، درخواست کاخ سفید برای توقف پخش فیلم موهن را رد کرد.
گسترش تظاهرات بر ضد آمریکا و هم پیمانان غربی اش، دولت انگلیس را وادار به بررسی طرح خروج دیپلمات های انگلیسی از خاورمیانه کرد.
صدها مسلمان چینی با برپایی تظاهرات در مقابل سفارت آمریکا، اخراج سفیر این کشور را از خاک کشورشان خواستار شدند.
بسیاری از رسانه های داخلی آمریکا و مخالفان دولت باراک اوباما، عذرخواهی واشنگتن از مسلمانان را تنها راه حل فروکش کردن خشم معترضان دانستند.
با وجود گذشت پنج روز از پخش فیلم موهن آمریکایی، مقام های آمریکایی از محکومیت سازندگان آن و عذرخواهی از ملت های مسلمان طفره رفته اند.
دولت آمریکا در بسیاری از سفارتخانه ها و کنسولگری هایش در کشورهای اسلامی، ابزار پیشرفته جاسوسی مستقر کرد./994/ب912/ک