۱۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۱
کد خبر: ۱۳۱۸۸۰
به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر؛

ویژه‌نامه اینترنتی«آسمانی‌ترین جوان» منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ ویژه‌نامه اینترنتی«آسمانی‌ترین جوان» به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر(ع) در پایگاه اطلاع رسانی راسخون منتشر شد.
حضرت علي اكبر
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ویژه نامه اینترنتی«آسمانی‌ترین جوان» در پایگاه اطلاع رسانی راسخون منتشر شد، بانک احادیث، پرسش و پاسخ، بانک صوت و فیلم، گالری تصاویر بانک پیامک و مقالات از موضوعات این ویژه‌نامه مناسبتی است.
 بر اساس این گزارش، در بخش بانک پرسش و پاسخ این ویژه نامه در جواب به این سؤال که حضرت علی اکبر(ع) چگونه در کربلا جانفشانی می‌کردند، آمده است:« آن حضرت که گویا در حادثه عاشورا حدود بیست و هفت سال داشت، اولین فرد از بنى هاشم است که عازم میدان شد و به شهادت نایل آمد. خوارزمى مى‏گوید: حضرت على اکبر )ع( آن قدر جنگید که امان مردم کوفه را برید. روایت شده است که با وجود تشنگى صد و بیست نفر را به هلاکت رساند و آن هنگام که بر اثر شدت تشنگى از پدر آب طلب کرد و به دلیل عدم وجود آب، تشنه برگشت».
 در بخش مقالات این ویژه‌نامه و در مقاله‌ای با عنوان زندگانی حضرت علی اکبر(ع) به تاریخ ولادت و شهادت ایشان می‌پردازد، در بخشی از ان می‌خوانیم: « ابوالفرج اصفهانی از مغیره روایت کرد: روزی معاویه بن ابی سفیان به اطرافیان و هم نشینان خود گفت: به نظر شما سزاوارترین و شایسته ترین فرد امت به امر خلافت کیست؟ اطرافیان گفتند: جز تو کسی را سزاوارتر به امر خلافت نمی شناسیم! معاویه گفت: این چنین نیست. بلکه سزاوارترین فرد برای خلافت، علی بن الحسین(ع)است که جدّش رسول خدا(ص) می باشد و در وی شجاعت و دلیری بنی هاشم، سخاوت بنی امیه و فخر و فخامت ثقیف تبلور یافته است».
 حضرت على اکبر (ع)، نزدیکترین شهیدى است که با امام حسین«ع» دفن شده است. مدفن او پایین پاى ضریح مقدس اباعبد الله الحسین«ع»، در کربلای معلّی قرار دارد.
 سیمای علی اکبر حسین(ع) از دیگر مقالات این ویژه‌نامه است، در بخشی از آن می‌خوانیم: « امام حسین فرمودند :علی اکبر علیه السلام شبیه ترین مردم در خلق و خوی و کلام به رسول خدا بود و ما هرگاه مشتاق دیدار رسول خدا می شدیم به چهره علی اکبر نگاه می کردیم».
 حضرت علی اکبر(ع) در شدت و سختی چون حمزه و در دلاوری و شجاعت چون امیرالمؤمنین و در ابا و خوشیتنداری چون حسین و در مهابت و بزرگی چون رسول خدا. او را در خلق و خلق پسندیده و کلام بلیغ همچون پیامبر اکرم محمد صلی الله علیه و آله می بینی.
 سخنان معصومان پیرامون حضرت علی اکبر علیه السلام 
امام حسین علیه السلام هنگامی که بر سر مشهد ایشان حاضر شدند فرمودند: قتل الله قوما قتلوک ..... خدا بکشد کسانی که تو را شهید کردند چه چیز آنها را بر خدای مهربان جری و نا سپاس کرد و بر حریم رسول خدا صلی الله علیه و آله تاختند سپس دیدگان حضرت پر از اشک گردید و فرمود: بعد از تو ننگ بر دنیا باد.
 امام صادق علیه السلام در زیارت حضرت علی اکبر علیه السلام می فرماید: السلام عیک یا ابن رسول الله السلام علیک یابن امیرالمؤمنین السلام علیک یابن الحسین، السلام علیک یابن خدیجة الکبری و فاطمه الزهراء صلی الله علیه و آله علیک – ثلاثا – لعن الله من قتلک – ثلاثا – أنا إلی الله منهم بری ء (کامل الزیارت ص 200)
 حضرت علی اکبر(ع) الگوی جوانان از دیگر مقالات این ویژه نامه است، در این مقاله می‌خوانیم: « علی در جوانی با ویژگیهای اخلاقی و رفتاری خود نگاه انبوه‏جوانان را به سوی خود جلب می‏کرد. آنچه در این فراز از داستان‏او گفته می‏شود، نکته‏هایی است که بی تردید با مطالعه و رد شدن‏تاثیری بسزا نخواهد داشت، از این رو، باید از سرصبر و تامل‏بیشتر مطالعه و مرور کنیم و به خاطر بسپاریم».
 ولی در درتنهایی اهل تفکر و همراه با حزن بود. علاقه فراوانی به‏خلوت با خدای خود و پرداختن به راز و نیاز و گفتگو باخالق هستی‏داشت. در زندگی آسان‏گیر، ملایم و خوش‏خو بود، نگاهش کوتاه می‏نمودو به روی کسی خیره نمی‏شد. بیشتر اوقات بر زمین چشم می‏دوخت و بابینوایان و فقرا که از نظر ظاهری در جامعه و نگاه دنیا طلبان‏احترام چشمگیری نداشتند. نشست و برخاست می‏کرد، با آنان همسفره‏می‏شد و با دست‏خود دردهانشان غذا می‏گذارد. اصالت‌های فکری واستواری‌های روحی، وی را چنان کرده بود که هیچگاه و از هیچ‏حاکمی هراس نداشت.
 در میدان رزم سلحشوری شجاع، نیرومند و پرتوان بود و انبوه‏دشمن هرگز او را بیمناک نمی‏ساخت. در اجرای عدالت و دفاع از حق،قاطع و استوار بود. به یاری محرومان و مظلومان می‏شتافت و دربرابر ظالمان می‏ایستاد تا حق را به صاحبش برنمی‏گردانید، آرام‏نمی‏گرفت. به دانش اندوزی و فراگیری معارف اهمیت زیادی می‏داد وهمواره پیروان خود را از جهالت و بی‏خبری باز می‏داشت.
به پاکیزگی و آراستگی علاقه‏ای وافر داشت و این صفت از دوران‏کودکی در او دیده می‏شد. از این رو هماره برتمیزی لباس و بدن‏اهتمام می‏ورزید.
 در مقاله‌ای با عنوان حضرت علی اکبر(ع) در کلام امام خمینی(ره)، آمده است: « حضرت امام خمینی (قدس سره) در درس اخلاقشان فرمودند: تمام مدایح و گفتار اهل بیت (علیهم السلام) خصوصاً حضرت اباعبدالله (علیه السلام) در مورد حضرت علی اکبر (علیه السلام) حاکی از این است که اگر علی اکبر (علیه السلام) در کربلا به شهادت نمی رسید، خود، امام « مفترض الطاعه » می بود. (یعنی امامی که اطاعت او واجب است)».
 علاقه‌مندان به مشاهده و استفاده از این ویژه نامه می‌توانند به پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون به نشانی اینترنتی  www.rasekhoon.net مراجعه کنند./927/پ203/ن
ارسال نظرات