۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۵
کد خبر: ۱۲۰۸۰۴
دبیر کمیته همکاری‌ مازندران:

حضور روحانی در مدرسه سبب کاهش بسیاری از شبهات دینی می‌شود

خبرگزاری رسا ـ دبیر کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش مازندران با اشاره به گسترش شبهات دینی در جامعه، گفت: برای رفع هرگونه شبهات در مدارس ما در حال حاضر با چالش مواجه هستیم و با حضور طلبه‌ها در مدارس این خلأ به خوبی پر می‌شود.
دبير کميته همکاري هاي حوزه علميه و آموزش و پرورش مازندران


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام ابوالقاسم کاوه، دبیر کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه مازندرام، امروز در نشستی با مدیر حوزه های علمیه استان، ترویج فرهنگ دینی و مذهبی در مدارس را یکی از رسالت های مهم حوزه علمیه دانست و گفت: باید با بهره گیری از ظرفیت های موجود در این جهت گام برداشت.

وی با بیان این که 400 روحانی برای اقامه نماز جماعت در مدارس استان حضور دارند، افزود: حضور روحانی در میان دانش آموزان مدارس سبب تقویت باورهای دینی در این نسل مهم جامعه خواهد شد.

دبیر کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه مازندران  در ادامه سخنان خود با تأکید بر این که با ایجاد تمهیداتی، شرایط حضور دانش‌آموزان با محوریت حوزه علمیه در بعد ازظهرها فراهم شود، گفت:
 باید زمینه ایجاد انگیزه برای حضور دانش‌آموزان پس از اخذ مدرک دیپلم در حوزه علمیه فراهم شود.

وی تصریح کرد: با برقراری ارتباط بین حوزه و آموزش و پرورش، فضای قرآنی در مدارس ایجاد می‌شود و این دو نهاد باید تلاش کنند تا فضای معنوی موجود در حوزه علمیه به آموزش و پرورش نیز انتقال پیدا کند.

دبیر کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش مازندران با بیان این که با حضور اساتید حوزه علمیه در مدارس زمینه ورود دانش‌آموزان با استعداد نیز در حوزه علمیه فراهم می‌شود، خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا دانش‌آموزان با استعداد نیز به حوزه علمیه ورود پیدا کنند.

وی با اشاره به برنامه‌های در دست اجرای ورود اساتید حوزه علمیه به مدارس خاطرنشان کرد: در این برنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها اساتید برجسته حوزه علمیه از قم و مازندران به مناسبت‌های مختلف در مدارس حضور یابند.

حجت الاسلام کاوه با اعلام این که 72 مدرسه شبانه‌روزی در مازندران زیر نظر آموزش و پرورش در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: در این گونه مدارس امکان حضور روحانیان کمتر وجود دارد و به علت دوری مدرسه از شهر باید تلاش کنیم تا بستری فراهم شود تا روحانیان نیز به طور مداوم در اینگونه مدارس حضور یابند.

وی یادآور شد: در مدارس شبانه‌روزی بهترین فرصت برای حضور روحانیان است، زیرا در این مدارس دانش‌آموزان به طور تمام‌وقت در طول یک هفته در اختیار مدارس قرار دارند.

حجت الاسلام کاوه با اشاره به ظرفیت مناسب حوزه علمیه برای تبلیغ دین تصریح کرد: با ورود حوزه علمیه به سطح آموزش و پرورش رابطه استاد و شاگردی قوی‌تر در مدارس شکل می‌گیرد.

وی با اعلام این که آموزش و پرورش به دنبال ایجاد فضای برای حضور اساتید حوزه علمیه در دستگاه بزرگ تعلیم تربیت است، ادامه داد: حضور طلاب با استعداد در مدارس و تقویت ارتباط با دانش آموزان یک ضرورت مهم است.

حجت الاسلام کاوه با اشاره به گسترش شبهات دینی در جامعه، گفت: برای رفع هرگونه شبهات در مدارس ما در حال حاضر با چالش مواجه هستیم و با حضور طلبه‌ها در مدارس این خلاء به خوبی پر می‌شود./950/پ202/س

ارسال نظرات