آیت الله باریک بین:
تعامل نظام بانکی با حوزه علمیه زمینه تحقق بانکداری اسلامی را فراهم میکند
خبرگزاری رسا ـ آیت الله باریک بین، حوزویان را بهترین مشاور برای نظام بانکی کشور معرفی کرد و خاطرنشان کرد: اگر ارتباط مجموعه بانکی کشور با حوزه علمیه بیشتر شود به طور حتم زمینه تحقق بانکداری اسلامی در کشور فراهم خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله هادی باریک بین، نماینده ولی فقیه در قزوین، امروز در نشستی که امروز با حضور صاحب نظران حوزه و دانشگاه در مؤسسه مالی اعتباری مهر استان برگزار شد، با بیان این که بانکداری اسلامی برای رشد اقتصاد مسألهای ضروری است، گفت: گسترش بانکداری اسلامی در کشور باید یکی از اولویتهای نظام بانکی ما باشد.
وی با بیان این که متأسفانه تا رسیدن به بانکداری اسلامی درکشور فاصله داریم، تصریح کرد: متولیان امور بانکی باید برای تحقق عملی این مسأله مهم از متخصصان حوزوی بیشتر بهره گیرند.
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری، حوزویان را بهترین مشاور برای نظام بانکی کشور معرفی کرد و خاطرنشان کرد: اگر ارتباط مجموعه بانکی کشور با حوزه علمیه بیشتر شود به یقین زمینه تحقق بانکداری اسلامی در کشور فراهم خواهد شد.
آیت الله باریک بین با بیان این که بسیاری از مشکلات مردم درعرصه مالی در قالب بانکداری اسلامی و با استفاده از عقود و قراردادهای اسلامی و شرعی رفع خواهد شد، بیان داشت: متأسفانه سودهای کلانی که برخی از بانک ها از مردم دریافت می کنند با موازین شرعی در تضاد است.
نماینده ولی فقیه در قزوین، ترویج بانکداری اسلامی در یک جامعه دینی را یک ضرورت مهم دانست و با بیان این که همه توان متولیان بانکی کشور باید در این عرصه صرف شود، خاطرنشان کرد: تلاش مضاعف در جهت اجرای کامل این مسأله مهم در شبکه اقتصادی و بانکی کشور بسیار ضروری است.
آیت الله باریک بین با بیان این که در بانکداری اسلامی همه مسائل بر مبنای قوانین اسلامی است، ادامه داد: مؤلفه های اصلی بانکداری اسلامی را حذف ربا از همه عملیات بانکی و انطباق عملیات بانکی با موازین شرعی است که باید دنبال شود.
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار(ع) در زمینه بانکداری را بهترین الگو برای بانکهای کشور دانست و گفت: امروز همه مراجع تقلید و علما نسبت به سودهای بانکی دغدغه دارند که باید این مسأله مهم در سیستم بانکی کشور رفع شود.
وی با اشاره به این که متأسفانه علیرغم همه دغدغههای علما و بزرگان حوزه همچنان ابهاماتی در سیستم بانکی کشور وجود دارد، افزود: متولیان بانکی درکشور باید تلاش کنند این شبهه ها برطرف شود.
آیت الله باریک بین با بیان این که مسؤولان بانکی کشور اید زمینه آشنایی مردم با بانکداری اسلامی را فراهم کنند، ادامه داد: عقود اسلامی و قراردادهای حلال باید به طور جدی ازسوی سیستم بانکی کشور دنبال شود./950/پ22/س
ارسال نظرات