الوفاق بحرین:
استعفای دولت بحرین خواسته اولیه ملت است
خبرگزاری رسا ـ جمعیت الوفاق اسلامی بحرین تاکید کرد که آل خلیفه به ساده ترین موارد حقوق بشر نیز تجاوز کرده است.
به گزارش خبرگزاری رسا، جمعیت الوفاق اسلامی بحرین، بزرگ ترین حزب معارض رژیم آل خلیفه در بیانیه ای که به مناسبت روز جهانی حقوق بشر صادر شد تاکید کرد که دولت بحرین حسن نیت خود را در اعتراف به تجاوزهای انجام گرفته علیه مردم که در کمیته حقیقت یاب به آنها اشاره شده را ثابت نکرده است.
در این بیانیه آمده است: تجربه در برخی از کشورها که دوره انتقالی در آنها رخ داده است نشان می دهد انتقال قدرت هنگامی رخ داد که حقایق روشن شده و مورد اعتراف قرار گرفته اند. این امر به مثابه محور تحقق مصالح ملی است، دولت بحرین بهانه ها و عوامل بقا را پس از هزاران جنایت و تجاوزهای انجام گرفته علیه حقوق بشر از دست داده و دوران استعفا یا انتقال قدرت فرارسیده است. درخواست مصالحه ملی بدون تحقق شرایط آن، سخره گرفتن دردها و مصائب شهروندان و تجاوزهایی است که از سوی مقامات علیه مردم رخ می دهد.
الوفاق با اشاره به پذیرش معاهده حقوق بشر از سوی مقامات بحرینی افزود: جنایت های دولت بحرین علیه شهروندان سبب شد تا امضای معاهدات بین المللی مربوط به حقوق بشر توسط این کشور به کاغذ پاره هایی تبدیل شوند که از سوی مقامات نقش شده اند. بحرین معاهده های فراوانی در زمینه حقوق بشر را امضا کرد، ولی حتی کوچک ترین احترامی به آنها نگذاشت.
این جمعیت آمار حقوق بشر در بحرین را بسیار ناچیز خواند و تصریح کرد: نظام پس از اعلام حالت سلامت ملی به جنایت های بی شماری دست زد و به ساده ترین موازین حقوق بشر نیز تجاوز کرد و با توجه به اینکه همه سازمان ها و دستگاه های وابسته به نظام در این جنایت ها دست داشتند دیگر نمی توانست به مجازات عوامل تجاوز اقدام کند و بنابراین کمیته مستقل حقیقت یاب به ریاست محمود شریف بسیونی را تشکیل داد. آل خلیفه در همه زمینه ها خصوصا انسانی، اجتماعی، سیاسی، دینی، اقتصادی، معیشیتی، تربیتی، ورزشی، فرهنگی، بهداشتی و آزادی های عمومی مرتکب جنایت شد و جمع کثیری از شهروندان را با خشونت شدید به قتل رساند.
بزرگ ترین حزب معارض آل خلیفه در بخش دیگری از بیانیه به جنایت های آل خلیفه اشاره کرد و اظهار داشت: آمارهای منتشر شده حجم گسترده جنایت خصوصا کشتار مردم صلح طلب در راهیپیمایی و تجمع ها و قتل زندانیان بوسیله شکنجه را نشان می دهد. همه زندانیان بدون اطلاع خانواده هایشان بازداشت شده اند که می توان از شهید مجید عبدالعال نام برد که سرنوشت وی بیش از 100 روز نامعلوم بود تا اینکه مقامات به خانواده اش اعلام کردند که برای تحویل پیکر مراجعه کنند، مجید عبدالمهدی عبدالحسین 19 ساله نیز پس از آزادی از زندان، حافظه و قدرت تکلم را از دست داد، حافظه سید حسین علوی دچار اختلال شده و نمی تواند تحرک داشته باشد، عبدالامیر غانم 35 ساله آخرین موردی بود که به صورت مخفیانه بازداشت بود و پس از آنکه حافظه اش را از دست داد از زندان آزاد شد.
الوفاق ادامه داد: داستان مجروحانی که به دلیل خشونت مقامات زخمی شده اند دل هر انسانی را به درد می آورد، تنوع این صدمات بر بدن مردم کاملا آشکار است و بیش از 60 شهروند چشمان خود را بر اثر تیراندازی نیروهای امنیتی از دست دادند. کادرهای پزشکی نیز که به درمان این مجروحان می پردازند از ظلم آل خلیفه در امان نمانده و بازداشت و محاکمه می شوند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: بیش از 3000 شهروند با شکنجه مواجه شده اند و حتی کادرهای آموزشی در مدارس و دانشگاه ها نیز از این تجاوزات در امان نمانده اند، بیش از 35 مسجد که به شیعیان تعلق دارد مورد تخریب واقع می شوند، حسینیه ها و برخی از قبرستان ها ویران می شوند، مقامات به زنان و کودکان نیز رحم نمی کنند 11 کودک و زن را شهید و بیش از 200 بانو را بازداشت می سازد، یورش به منازل از سوی نیروهای امنیتی انجام می گیرد و اموال و دارایی های مردم تخریب شده یا به سرقت می روند.
جمعیت الوفاق اسلامی به آمار کارکنان و کارگران اخراج شده اشاره کرد و اظهار داشت: اخراج کارکندان اغلب وزارتخانه ها و سازمان های دولتی را فراگرفت به طوری که 250 کارمند وزارت کشور اخراج و 168 نظامی که همگی از یک مذهب هستند علاوه بر اینکه از کار بیکار شدند به اتهامات واهی در دادگاه مورد محاکمه قرار گرفته و به حبس از 3 تا 12 سال محکوم شدند. خبرنگاران، عکاسان، ورزشکاران، فرهنگیان، وکلا، اعضای شهرداری ها و بیش از 4400 کارگر بخش عمومی و خصوصی نیز به دلایل مشابه از کار بیکار شده و حتی بازداشت و مورد ضرب و شتم و شکنجه واقع شدند.
این جمعیت با اشاره به بروز جنایت از سوی آل خلیفه علیه پیروان یک مذهب خاطر نشان ساخت: اغلب این تجاوزها علیه پیروان یک مذهب رخ داده و مقامات تنها پیروان یک مذهب را مورد هدف قرار می دهند، این امر نشان داد که همه دستگاه های رسمی با وجود تخصص های مختلفی که دارند در یک جهت عمل کرده و در برابر معترضانی که خواستار اصلاحات سیاسی و پایان دیکتاتوری هستند، ایستاده اند.
الوفاق اسلامی بر لزوم کناره گیری دولت از قدرت تاکید کرد و بیان داشت: گزارش کمیته حقیقت یاب تنها خلاصه ای از جنایت های انجام گرفته علیه ملت بحرین به شمار می آید. این گزارش، دولت و مقامات را مسوول این جنایت ها قلمداد می کند، لیکن این حکومت همچنان به جنایت های بی شمار خود ادامه می دهد و قصد استعفا ندارد. بقای حکومت کنونی بر ادامه بحران تاکید می کند و کناره گیری آن، ساده ترین اقدام در قبال جنایت های رخ داده علیه شهروندان است./980/ب902/گ
ارسال نظرات